Voda na podlaze.
Moderátor: Safraporte
Voda na podlaze.
Zdravím všechny LR Free.Od května minulého roku sem snad spokojený majitel Free 2.0 DI až na jeden problém.Auto bohužel musím parkovat venku a dnes sem z koberce v kabině vysál cca 3 litry vody.Už poněkolikáté.Na těchto skvělích stránkách sem našel zmínku pouze o vlhkosti ve schránce v kufru,kam mě taky teče,ale neni to tak zlé.Proto vás prosím o radu,pokud ste se někdo s podobným problémem setkal.Řekl sem si,než se v tom začnu vrtat,že se raději přeptám.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden kdyz mi na strese odtála snehová cepice a taky dost prselo. Objevila se mi kaluz na rolete v kufru. Zacal jsem hledat odkud se tam vzala a zjistil jsem ze mám mokrý tapecírunk okolo pátých dverí. Hlavne nahore nadedvermi. Myslím ze bud spatne doléhá sklo pátých dverí na tesnení a nebo tam zatéká nekde okolo toho plastovýho lemu co je nahoze na dverích ( schovává se do nej sklo ). Nemel jsem to zatím rozebraný a ani netusím jak je tam ten plast prichycenej a jak je utesnenej.
Kdyby s tím mel nekdo zkusenost tak sem s ní.
Kdyby s tím mel nekdo zkusenost tak sem s ní.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
jj taky uz jsem o tom premýslel. Asi to budu muset nekdy spáchat a vezmu to rovnou i okolo síbru. Stejne tam mám vylámaný ty plastový kolecka takze se porádne neotvírá a opravovat to nebudu. Bude z nej jen stresní okno 

EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
Voda na podlaze.
Oprava se snad zdařila.Voda se dostávala do auta střešním oknem.Měl jsem vypadlé všechny čtyři hadičky co odvádí vodu z okapničky šíbru sloupkama do prahů.Po zimě se objevil ještě problém ze střešním oknem. Začalo v něm cvakat a skřížilo se.Po drobné úpravje držáku bovdenů a el. motůrku vše ok.Tedy zatím.