preradzovanie po vymene oleja
Moderátor: Safraporte
preradzovanie po vymene oleja
ahojte.
zhruba pred dvoma tyzdnami som vymenil komplet oleje v celom aute. T.J. motor, hl. prevodovka, pridavna prevodovka, diferak. oleje som objednal tu zo shopu. mnozstva olejov zhruba sedia podla tu uvadzaneho:
servisni interval od my02, len do diferaku sa mi zmestilo asi o 1/2 litra menej.
problem je v tom, ze pri preradzovani mi rychlosti idu tuho, ako keby cez zuby. citim to proste v pake. po zahriati to ide o trocha lahsie, ale aj tak to nieje to co pred vymenou.
nema s tym niekto skusenost?
Dik
zhruba pred dvoma tyzdnami som vymenil komplet oleje v celom aute. T.J. motor, hl. prevodovka, pridavna prevodovka, diferak. oleje som objednal tu zo shopu. mnozstva olejov zhruba sedia podla tu uvadzaneho:
servisni interval od my02, len do diferaku sa mi zmestilo asi o 1/2 litra menej.
problem je v tom, ze pri preradzovani mi rychlosti idu tuho, ako keby cez zuby. citim to proste v pake. po zahriati to ide o trocha lahsie, ale aj tak to nieje to co pred vymenou.
nema s tym niekto skusenost?
Dik
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
do LT77 prevodovky by se mel lejt olej do automatu, doporucenej je ATF Dextron 2 nebo 3. Tim se ti tvuj problem vyresi... 

Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
radenie o.k.
po najazdeni asi 1500 km to teraz radi v pohode. tak neviem ci to bol hustejsi olej alebo co vklastne. noo hlavne teraz to je v poriadku.
zial sa opet musim vratit k problemu preradzovania. dnes som dal dole kardan, lebo sa mi zdalo ze mi tecie manzeta na klbe za ird.mal som zo spodu na karoserii v miestach kde sa ta manzeta nachadza oprskane od vazeliny. ked to bolo na aute tak som tu manzetu pretrel este zo silikonom ale stale to tam bolo mastne. kardan je dole a manzeta sa zda byt v pohode neviem odkial sa tam berie ta vazelina: ALE hlavny problem je to, ze teraz ked je dole kardan tak mi to zas tazsie preradzuje a pri 1800 az 1900 otackach chveje cele auto, taka neprijemna rezonancia. uz som mal tento problem skor, aj pri nahodenom kardane ale medzicasom som tiez jazdil bez kardanu a po opetovnom namontovani auto slapalo super. tento problem evidujem od vymeny spojky asi s pred roka. nemate niekto podobnu skusenost. nemoze byt volny nejaky drziak, alebo silenblok na prevodovke no proste ma to vytaca do nepricetnosti. Dakujem za rady.