kdo namontuje Nezávislé topení do D3
Moderátor: Miky_CZ
kdo namontuje Nezávislé topení do D3
Hoj kluci. Nemáte tip na nějakého šikulu, který by mi namontoval teplovzdušné topení do D3 ? Mám nabídku od firmy Petr Šíp Auto moto ze Zábřehu. Trochu mi nesedí, že D3 ještě nedělali a nechci aby mi z toho udělali ferari. 

Re: Nezávislé topení
Dělá to i jeden chlapík v Hulíně, ale co vím tak je dost zasekanejJery píše:Hoj kluci. Nemáte tip na nějakého šikulu, který by mi namontoval teplovzdušné topení do D3 ? Mám nabídku od firmy Petr Šíp Auto moto ze Zábřehu. Trochu mi nesedí, že D3 ještě nedělali a nechci aby mi z toho udělali ferari.
nějakej Lukeš, firmu má v areálu bývalého SANASU, někde najdu i kontakt
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
tak místo je ideálni ještě kdyby tak měl časkarel píše:Dělá to i jeden chlapík v Hulíně, ale co vím tak je dost zasekanejJery píše:Hoj kluci. Nemáte tip na nějakého šikulu, který by mi namontoval teplovzdušné topení do D3 ? Mám nabídku od firmy Petr Šíp Auto moto ze Zábřehu. Trochu mi nesedí, že D3 ještě nedělali a nechci aby mi z toho udělali ferari.

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já myslím,že kterýkoli co montuje takový topení .Mě to známý montoval taky ponejprv ( do D III ) a akorát trochu nadával kvůli prostoru.
Je pravda,že je tam naknop.
Teď mě čeká montáž do D I a tam to nabastlím sám,bo tam je místa na to topení habakuk.

Teď mě čeká montáž do D I a tam to nabastlím sám,bo tam je místa na to topení habakuk.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Truck Rover
- tel.: +421940860490
- auto: LR 90
- Kontaktovat uživatele:
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Len bacha na to, lebo to nekuri!!! A nie je to nezavisle ale naopak - zavisle na milion veciach tykajucich sa auta! Ak to chces na zamedzenie studenych startov, tak ok, ale ak na kurenie interieru pri vypnutom motore napr. kvoli spaniu, detom, .... tak to nefunguje! Je tam problem, ktory nema LR-Webasto vyrieseny a zda sa, ze to ani riesit nebudu!
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
Nechápu, když funguje nezávislý teplovzduch u Rudy, Petrse v D3 tak proč by neměl jindejezbera ivan píše:Len bacha na to, lebo to nekuri!!! A nie je to nezavisle ale naopak - zavisle na milion veciach tykajucich sa auta! Ak to chces na zamedzenie studenych startov, tak ok, ale ak na kurenie interieru pri vypnutom motore napr. kvoli spaniu, detom, .... tak to nefunguje! Je tam problem, ktory nema LR-Webasto vyrieseny a zda sa, ze to ani riesit nebudu!

Od toho člověka bych si už nenechal namontovat topení,ani kdyby byl jediný v republice.Mám od něho tři topení a kromě jednoho se všemi byly problémy.Ochota toho pána a jeho přístup katastrofa.karel píše:Dělá to i jeden chlapík v Hulíně, ale co vím tak je dost zasekanejJery píše:Hoj kluci. Nemáte tip na nějakého šikulu, který by mi namontoval teplovzdušné topení do D3 ? Mám nabídku od firmy Petr Šíp Auto moto ze Zábřehu. Trochu mi nesedí, že D3 ještě nedělali a nechci aby mi z toho udělali ferari.

Mě dával Petře teplovodní do bývalého TDi a vše bez problému, dokonce přijel i ke mně domů a opravil mi na místě žhavení a to grátis, tak nevímpetrs píše:Od toho člověka bych si už nenechal namontovat topení,ani kdyby byl jediný v republice.Mám od něho tři topení a kromě jednoho se všemi byly problémy.Ochota toho pána a jeho přístup katastrofa.karel píše: Dělá to i jeden chlapík v Hulíně, ale co vím tak je dost zasekanej
nějakej Lukeš, firmu má v areálu bývalého SANASU, někde najdu i kontakt![]()
![]()
Nejlépe to má v D3 umístěný PavelK a RudaK. Pavel má Vebasto vzadu v levým kastliku,montoval mu to někdo z Brna.
![]()

Mě dával Petře teplovodní do bývalého TDi a vše bez problému, dokonce přijel i ke mně domů a opravil mi na místě žhavení a to grátis, tak nevím
[/quote]
To je možné občas má světlé chvilky. Ten člověk by měl ale navštívit psychiatra.

To je možné občas má světlé chvilky. Ten člověk by měl ale navštívit psychiatra.
-
Aha, jasne, necitam pozorne. Nefunguje teplovodne, tzn. dorabka rozsirovacou sadou na webasto ktore v D3 dieslovej je pre prihrev motora. Ono by totiz fungovalo, ale tam taky problem, ze ked je zapnute a cokolvek sa urobi s autom (otvoria dvere, zapne radio, .....) ono ho to vypne. Opatovne zapnutie sa da az ked auto "zaspi" tzn cca dve minuty, potom sa da znova zapnut, ale vypne ho kazdy dalsi podnet....karel píše:Nechápu, když funguje nezávislý teplovzduch u Rudy, Petrse v D3 tak proč by neměl jinde
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
- RudaK
karel píše:Nechápu, když funguje nezávislý teplovzduch u Rudy, Petrse v D3 tak proč by neměl jindejezbera ivan píše:Len bacha na to, lebo to nekuri!!! A nie je to nezavisle ale naopak - zavisle na milion veciach tykajucich sa auta! Ak to chces na zamedzenie studenych startov, tak ok, ale ak na kurenie interieru pri vypnutom motore napr. kvoli spaniu, detom, .... tak to nefunguje! Je tam problem, ktory nema LR-Webasto vyrieseny a zda sa, ze to ani riesit nebudu!
Von Ivan myslí to orig,co je namontovaný z výroby (teplovodní na přihřívání vody ) !

to Ivan : Tady se baví všichni o přídavném horkovzdušném topení,který máme přidaný v D III já ,Petrs,Pavel a si nespomenu ,kdo ještě ... asi tak

No a to je jasný,že funguje super ( mě už po počátečních drobnostech taky )Zkraje jsem si myslel,že to je předimenzovaný taky ( i ty 2Kw ),ale po ochlazení perfekt už jsem přidal,bo sem to měl na minimum.

-
Re: kdo namontuje Nezávislé topení do D3
Obnovim staru debat. Prosim povedzte mi kam sa to v tej D3 (myslim teplovzduch) montuje? Kde su vyduchy, kde teleso, kde ovladanie..... idem to dat namotovat a nemam predstavu kam ako ......, dik za rady.
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
- RudaK
No Ivane,já to mám v levém zadním blatníku ( úplně vzadu,je tam místa málo,ale vešlo) Je to podle předpisů ,tak na té malé plošce co je v té dutině.Chce to pořádně poměřit,kde udělat prostup toho výfuku a sání ( pro vlastní spalování ),bo je to opravdu dost na knop. Nasávání vzduchu na ohřev je v té dutině a udělal jsem v tom plastovém odělávacím krytu mřížku.A vývod teplého vzduchu je přes ten celý plast ,jak je ta síťka.
Chce to prostě vyskoušet na sucho. Montáži zdar ( někde sem to měl nafocené,ale nemůžu to najít
) Možná to najdu,tak to sem pověsím Ruda
p.s. a ovládání kdekoli,kam došáhnou káble a bude se ti to líbit ( já to nechal na tom zadním plastu u toho zadního držáku nápojů . No a bezdrátové ovládání ( pokud je
) tak u toho to je nejjednodužší
Chce to prostě vyskoušet na sucho. Montáži zdar ( někde sem to měl nafocené,ale nemůžu to najít

p.s. a ovládání kdekoli,kam došáhnou káble a bude se ti to líbit ( já to nechal na tom zadním plastu u toho zadního držáku nápojů . No a bezdrátové ovládání ( pokud je

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
od webasta sa väčšinou dá objednať origo držiak do akéhokoľvek auta. K držiaku je vždy popis kde ho treba namontovať. Teplovzdušné je o to jednoduchšie, že ho môžeš namontovať kdekoľvek. Do nákladiakov sa často montuje pod sedačku spolujazdca, alebo pod postel. Výduch to má jeden vlastný a hadicou ho môžeš potiahnuť, kam Ti to viac vyhovuje + sa ku tomu dá kúpiť rozbočka aby to išlo 2 smermi. Pri inštalácii je dôležité, aby výfuk nebol veľmi dlhý (tak do 1,5-2m) inak sa zahlcuje, dymí a nekúri. Montáž teplovzduchu je jednoduchá a zvládne ju aj podpriemerný mechanik. O teplovodnom sa to už povedať nedá.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Jenom bacha na ztrátu záruky u novýho topení, musí Ti to namontovat autorizovaná osoba. Alespoň Ateso si to vymiňuje přímo na záručáku. Pro Ateso jsou tady http://www.am-jc.com/pg7_cz.php
Montoval jsem minulej tejden v Jičíně, ač Diskárnu ještě nedělali docela si s tím poradili
Montoval jsem minulej tejden v Jičíně, ač Diskárnu ještě nedělali docela si s tím poradili
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
-
Dik za rady, je nove mat nebudem, kupm jazdenku za cca 300 GBP. Som ale z toho trochu jelen, lebo to chcem najma na to, aby som kuril pri nastupe do studeneho auta. Ak budem mat ale ovladanie vzadu, tak to nebudem vediet vypinat po zohriati motoru a aj pre zapnutie budm musiet liezt do kufra.
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2