PROSÍM O NÁZOR :-)
Moderátor: Safraporte
PROSÍM O NÁZOR :-)
našli jsme si nového domácího mazlíka, co myslíte?
Land Rover Freelander 2.0 TD4 SERVISNÍ KNÍŽKA!
v provozu od 12/2002, 149 776 tkm, terénní vozidlo /5
1 951 ccm / 82 kW (111 PS), DIESEL
Výbava: rádio, CD přehrávač, centrál dálkový, imobilizér, el. okna, el. zrcátka, střešní nosič, zadní stěrač, klimatizace, 2 x airbag, otáčkoměr, litá kola, ABS, protiprokluzový systém kol (ASR), posilovač řízení, manuální převodovka cena z 269 900 Kč na 245 000Kč
na osobní pohled vypadá a jezdí slušně.
Land Rover Freelander 2.0 TD4 SERVISNÍ KNÍŽKA!
v provozu od 12/2002, 149 776 tkm, terénní vozidlo /5
1 951 ccm / 82 kW (111 PS), DIESEL
Výbava: rádio, CD přehrávač, centrál dálkový, imobilizér, el. okna, el. zrcátka, střešní nosič, zadní stěrač, klimatizace, 2 x airbag, otáčkoměr, litá kola, ABS, protiprokluzový systém kol (ASR), posilovač řízení, manuální převodovka cena z 269 900 Kč na 245 000Kč
na osobní pohled vypadá a jezdí slušně.
- radek-free
www.sitta.cz je to dovezené údajně z itálie.... ale majitel je známý a ohodnotil to jako hodně dobré auto.radek-free píše:z jakeho je to bazaru

- radek-free
no líbí, mně by se líbil i hummerradek-free píše:a co disco. to se nelíbí já bych ted koupil disco. ikdyž fre. je fre

- radek-free
super díky, no je mi jasné tohle je styl a né autoradek-free píše:tak já mám rok 2000 a zatím docela bez problému jen jednorele na zadní stěrač jinak nic zatím musím to zaklepat . no jak to tady už kolikrát psaly že je od roku 2001 lepší visko. spojka tak bych se toho nebál kup a už ho nepustíš jak já

- radek-free
musíš hledat něco malo jsem našel http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=4567 ,ale nemám čas tak sory jestli se k tomu dostanu tak něco najdu http://www.landroverforum.cz/forum/view ... php?t=4716
- radek-free
v pohodě nechci rušit a díky i za to, já to tady projíždím víc jak půl dne...radek-free píše:musíš hledat něco malo jsem našel http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=4567 ,ale nemám čas tak sory jestli se k tomu dostanu tak něco najdu http://www.landroverforum.cz/forum/view ... php?t=4716
ahoj, jak pise Radek, asi nejvetsi kamen urazu je visko spojka, ale pry od roku ja tedy slysel 2002 uz je vse ok a montovali tam dobre dily, jinak auto je krasavec, ja ho mam asi tri mesice a chytla me ta znacka za srdce, je to proste takove jine auto
, hlavne se da pouzit snad na vsechno a ted v zime to bude o to zabavnejsi, takze myslim jdi do toho, jinak Discovery uz je zase jina liga, to budu kupovat jakmile uz mi free nebude stacit....to potrva tak rok, dva myslim... 

dík za další názor, jo krasavec na pohled je a i na dotek ... nikde nic nehučelo, neklepalo..ale jeli jsme tak 10km ...cikinek píše:ahoj, jak pise Radek, asi nejvetsi kamen urazu je visko spojka, ale pry od roku ja tedy slysel 2002 uz je vse ok a montovali tam dobre dily, jinak auto je krasavec, ja ho mam asi tri mesice a chytla me ta znacka za srdce, je to proste takove jine auto, hlavne se da pouzit snad na vsechno a ted v zime to bude o to zabavnejsi, takze myslim jdi do toho, jinak Discovery uz je zase jina liga, to budu kupovat jakmile uz mi free nebude stacit....to potrva tak rok, dva myslim...
- radek-free
nerušíš jen dělám pár papíru do práce vyučtování apodobně tak měto pěkně ser.... no nic když chceš penízky tak něco uděkat musíš .
ale kup ho free je dobrej až tě omrzí tak si pořídíž něco jiního tenhle vypadá dost dobře jen byto chtělo trochu vzít do terenu nebo na louku do kopce jestly vše funguje jak při sjezdu asistence tak do kopce visko jestli něco netluče a tak ale chceto teren na silnici se nic nezijistí tak hodně zdaru
ale kup ho free je dobrej až tě omrzí tak si pořídíž něco jiního tenhle vypadá dost dobře jen byto chtělo trochu vzít do terenu nebo na louku do kopce jestly vše funguje jak při sjezdu asistence tak do kopce visko jestli něco netluče a tak ale chceto teren na silnici se nic nezijistí tak hodně zdaru

no jo peníze jsou potřeba a práce vlastně taky... no jasně přesně, asi ještě domluvím jednu zkušebku jízdu.. do terénu tak zatím dík za spoluúčast...radek-free píše:nerušíš jen dělám pár papíru do práce vyučtování apodobně tak měto pěkně ser.... no nic když chceš penízky tak něco uděkat musíš .
- radek-free
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Od roku 2002 se tam davala lepsi IRD ne visko spojka. Na obrazku to vypada dobre, i ty KM by mohly sedet, a pokud ten majitel bazaru je znamy, kteremu se da verit, tak asi neni co resit. Jo a jste neco, nema to tazny, coz dle me plus, mas jistotu, ze s tim nikdo netahal kazdy den tezky privesy.
Free Td4 2004 HSE automat
- Jan Ikl
- tel.: 608859665
- Kontaktovat uživatele:
Shodou okolností jsem projížděl minulý týden kolem daného bazaru...bazar znám z dob,kdy měl jen pár metrů čtverečních,dva prodejce a mechaniky v jedné osobě,dnes disponuje se servisem a pneuservisem,a zdá se,že se jim daří.(dokonce jsem kdysi jednal se samotný majitelem a zakladatelem(nebudu jmenovat).Můj názor je,že bazar je bazar a chci se zmínit o rčení "každá liška chválí svůj ocas"...ale pokud se znáš s majitelem či zaměstnanci,at Ti umožní pořádnou prohlídku a projíždku a ve finále at ti udělají lepší cenu...freelanderů je v současnosti hodně,v porovnání s rokem 2007 o hodně víc-můj názor,a je z čeho vybírat.Příští týden pojedu zase kolem,zastavím se tam a kouknu se na toho krasavce
.
p.s.freelanderů fakt není nikdy dost...

p.s.freelanderů fakt není nikdy dost...