Měl jsem vymlácené tlumiče staré jsem vyhodil a objednal jsem,, lepší,, od MONROE D 6440S. Nasadil na auto a brutalita- mlátí to i na rovné silnici auto si tak pluje, a když s ním v klidu houpnu tak se houpe ještě po svačině
Tlumiče na P38 ?
Tlumiče na P38 ?
Ahoj chlapci, prosím o radu jaké dáváte tlumiče v případě vinutých pružin?
Měl jsem vymlácené tlumiče staré jsem vyhodil a objednal jsem,, lepší,, od MONROE D 6440S. Nasadil na auto a brutalita- mlátí to i na rovné silnici auto si tak pluje, a když s ním v klidu houpnu tak se houpe ještě po svačině
Nevím jaký tam byli protože už jsem je vyhodil a nevím co tam dát? díky za radu jaký dáváte vy? Nebo dá se to nějak odměřit?
- Amon
- tel.: 774882368
- auto: ex RR P38
Re: Tlumiče na P38 ?
Mel jsem obyc stribne Terrafirma a byl jsem spokojeny. https://www.litep4x4.cz/tlumice-terrafi ... rrain-p38/
Jasne, ze se to houpe vic jak na vzduchu, to se neda srovnat. Nicmene, ty zlute Monroe nemely moc dobre reference. Myslim, ze se o tom i tady nekde psalo...
Neni pricina jinde, nez u tlumicu?
K.
Jasne, ze se to houpe vic jak na vzduchu, to se neda srovnat. Nicmene, ty zlute Monroe nemely moc dobre reference. Myslim, ze se o tom i tady nekde psalo...
Neni pricina jinde, nez u tlumicu?
K.
Re: Tlumiče na P38 ?
Dík. Už jsem na ně koukal-taky jsem si říkal, že by to mohlo být něčím jiným než tlumičema - ale na tý nápravě už nic jinýho není co by mohlo takhle tlouct. Právě jsem si říkal jestli ty tlumiče nemůžou mít jiný rozměr a při zhoupnutí nejdou na doraz?