Zdravím všechny členy,
určitě se to tady už řešilo, jsem ale nový tak prosím o pochopení. Pořídil jsem partnerce Range Rover Velar D275 2021 s najetými cca 100 tkm a zárukou na 2 roky Approved. Rád bych ovšem vůz kvalitně servisoval mimo Albion atd. Už jen z důvodu výměny oleje v ZF atd.
Kam je dobré jezdit v Praze a okolí? Jde mi o pravidelné a preventivní servisy, aby motor najel alespoň 250k km.
Díky za rady
servis Praha / středočeský kraj
Moderátor: Acon
-
ElPajo
- auto: D4
- Kontaktovat uživatele:
Re: servis Praha / středočeský kraj
Ahoj,
doporučuji servis DEF-TEC v Kosoři u Prahy. Já tam jezdím s Discovery 4 a Jaguarem F-Pace až z Jižních čech. Je to sice autorizovaný servis, ale tím, že nemají prodej, ale jen servis, tak mají ceny velmi slušné. Za hodinu si berou asi 1700 nebo tak nějak.
Potom je ještě super servis ARAMY v Praze v Hloubětíně. Taky mají autorizaci jen na servis a tam si berou za hodinu ještě méně, ale nevím, jestli dělají takhle nová auta nebo jen starší.
Měj se
Pavel
doporučuji servis DEF-TEC v Kosoři u Prahy. Já tam jezdím s Discovery 4 a Jaguarem F-Pace až z Jižních čech. Je to sice autorizovaný servis, ale tím, že nemají prodej, ale jen servis, tak mají ceny velmi slušné. Za hodinu si berou asi 1700 nebo tak nějak.
Potom je ještě super servis ARAMY v Praze v Hloubětíně. Taky mají autorizaci jen na servis a tam si berou za hodinu ještě méně, ale nevím, jestli dělají takhle nová auta nebo jen starší.
Měj se
Pavel
Re: servis Praha / středočeský kraj
Děkuju za odpověď. ARAMY vyzkouším!