Ahoj všem,
po, bezmála sedmi letech půjde o dům dál moje Disco 4. Pokud by někomu z místní komunity padlo do oka, bylo by to nejlepší...
Tady je info:
Land Rover Discovery 4 (L319) HSE, modelový rok 2016 (do provozu 10/2015). Auto dovezeno z Holandska v dubnu 2019.
Motor SDV6 - vznětový 3.0l, 188kw/252hp. 8mi stupňová automatická převodovka. Výbava HSE. Sedmi-místné provedení. Tažné zařízení (vozíme kola na kouli).
Krom standardní výbavy je ve voze nezávislé topení Webasto s dálkovým ovladačem (na klíčích). Na autě je pochozí střešní zahrádka Front Runner a žebřík na zadních dveřích. K dispozici jsou samozřejmě i původní stříbrné podélné střešní nosiče.
2 sady originálních Land Rover kol - stříbrné disky s letními pneu, černé disky se zimními pneu (na vůz mohu dát nové zimní pneu, připadně doladíme dle potřeby).
Auto má aktuálně najeto cca. 138 000 km. V 93tis km byl měněn motor (prasklá kliková hřídel) v autoservisu Soldát. Následně v 96tis výměna oleje a dále měněn olej po 10tis km.
Aktuálně jsou komplet nové brzdové kotouče a desky. V červnu 2023 nové závěsy předních kol.
Kompletní servisní historie je k dispozici online na osh.landrover.com po zadání VIN SALLAAAG6GA786211. Pro příapdné dotazy jsem k dispozici.
Cena 450 000 Kč bez dph. Pro neplátce DPH se domluvíme operativně.
Discovery 4 HSE, model rok 2016
Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel