Defender - auto do mesta

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Dusan
auto: LR Defender 110 TD5

Defender - auto do mesta

#1 Příspěvek od Dusan » 29 zář 2008 17:11

Tak jsem dneska poprve vyrazil s Defike do Prahy a jsem uplne v euforii, dostat se na magistrale v pul ctvrte odpoledne pres tri pruhy - zadny problem ani clovek nemusi pribrzdit, staci par metru. Ted parkujeme v podzemkach na Flore, sice na prvni pokus jsem se se zahradkou zasprv pod retarderem, tak jsem musel vycouvat a opet jsem byl v soku, jak za mnou 4 nebo 5 prazskych kluku ochotne couva zpet, bez houkani a podobnych projevu.... No myslim, ze dzungle jako dzungle (kolegove z prahy prominou :-D) a jinak nez Defikem do PRahy nepojedu, pac se deji zazraky. :-) Jake mate vy zkusenosti :-D?

janicko
tel.: sony ericsson

#2 Příspěvek od janicko » 29 zář 2008 17:41

Nielen defender, ale aj freelander, odkedy ho mam, su vodici slusnejsi, netlacia sa, nevytrubuju, aj ma pustia...
To vies ako je to s tym silnejsim psom...

Dusan
auto: LR Defender 110 TD5

#3 Příspěvek od Dusan » 29 zář 2008 17:42

:-D jojo, jak se rika u nas na vsi :-P

Cowley Beach

#4 Příspěvek od Cowley Beach » 29 zář 2008 18:11

Defender auto do mesta určite nie je. Síce to potvrdzuje jeho univerzálnosť :) , ale v meste by som si vedel predstaviť predsa len iné auto. Ale aspoň tešíš fanúšikov Land Roveru, Defenderov jazdí po cestách ako šafránov.

Marie

#5 Příspěvek od Marie » 29 zář 2008 21:34

Musím potvrdit že mě se s FREE taky po Praze jezdí líp. Když jsem měla Tigru, doslava to občas bylo na plechy. Teď jsem spokojená, všichni mi jdou z cesty, ale nevím jestli to je autem nebo blonckou za volantem. :lol:
Freelander 1,8i 3-dv. 1999

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MOPADŽI » 29 zář 2008 21:46

Bez problémů, jakékoli město. Ať již Praha, Miláno, Řím, Paříž, Le Mans, Barcelona, Valencie, Waršava, Minsk a teď aktuálně Bukurešť, Sofie a Skopje a já nevím kde všude :lol: :lol: :lol: ale místa bylo vždy dost. Chce to pennostňáky, včetně prahů a v jakékoli městké džungli, se Defikovi vše klidí z cesty :lol: a hlavně se nemusím obávat, nějakého toho škrábance od nerozvážných a nezkušených pilotů, páč černý a zelený spray mám :lol: :lol: :lol:
Krátce tedy: Konec prasklým plastovým nárazníkům a věčným účtům za lakovnu :!: :wink: :lol: = se tedy městský ideál :wink:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

Daniel

#7 Příspěvek od Daniel » 29 zář 2008 21:54

Cowley Beach píše:Defender auto do mesta určite nie je. Síce to potvrdzuje jeho univerzálnosť :) , ale v meste by som si vedel predstaviť predsa len iné auto. Ale aspoň tešíš fanúšikov Land Roveru, Defenderov jazdí po cestách ako šafránov.
Do Prahy jedině s Lanďákem. Všude jsou propadlý kanály. Výbornej je most u Štvanice z kočičích hlav. Když prší tak nevíš do čeho vjedeš. Mimichodem pokud si chcete zaskákat, tak na Chodově u studenských kolejí směrem do Kunratic je pěknej hop. Nekdy si hopsnu, když mě tlačí nejaký ten sporťák :wink:
Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět