Defender - auto do mesta
Moderátor: Miky_CZ
Defender - auto do mesta
Tak jsem dneska poprve vyrazil s Defike do Prahy a jsem uplne v euforii, dostat se na magistrale v pul ctvrte odpoledne pres tri pruhy - zadny problem ani clovek nemusi pribrzdit, staci par metru. Ted parkujeme v podzemkach na Flore, sice na prvni pokus jsem se se zahradkou zasprv pod retarderem, tak jsem musel vycouvat a opet jsem byl v soku, jak za mnou 4 nebo 5 prazskych kluku ochotne couva zpet, bez houkani a podobnych projevu.... No myslim, ze dzungle jako dzungle (kolegove z prahy prominou :-D) a jinak nez Defikem do PRahy nepojedu, pac se deji zazraky. Jake mate vy zkusenosti :-D?
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Bez problémů, jakékoli město. Ať již Praha, Miláno, Řím, Paříž, Le Mans, Barcelona, Valencie, Waršava, Minsk a teď aktuálně Bukurešť, Sofie a Skopje a já nevím kde všude ale místa bylo vždy dost. Chce to pennostňáky, včetně prahů a v jakékoli městké džungli, se Defikovi vše klidí z cesty a hlavně se nemusím obávat, nějakého toho škrábance od nerozvážných a nezkušených pilotů, páč černý a zelený spray mám
Krátce tedy: Konec prasklým plastovým nárazníkům a věčným účtům za lakovnu = se tedy městský ideál
Krátce tedy: Konec prasklým plastovým nárazníkům a věčným účtům za lakovnu = se tedy městský ideál
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Do Prahy jedině s Lanďákem. Všude jsou propadlý kanály. Výbornej je most u Štvanice z kočičích hlav. Když prší tak nevíš do čeho vjedeš. Mimichodem pokud si chcete zaskákat, tak na Chodově u studenských kolejí směrem do Kunratic je pěknej hop. Nekdy si hopsnu, když mě tlačí nejaký ten sporťákCowley Beach píše:Defender auto do mesta určite nie je. Síce to potvrdzuje jeho univerzálnosť , ale v meste by som si vedel predstaviť predsa len iné auto. Ale aspoň tešíš fanúšikov Land Roveru, Defenderov jazdí po cestách ako šafránov.
Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;