Dotisk samolepek fora - hledá se dobrovolník na rozesílání
Moderátor: Miky_CZ
Dotisk samolepek fora - hledá se dobrovolník na rozesílání
Z důvodu narůstajícího zájmu o samolepky fora je nechám dotisknout (malé už došly).
Minule to bylo tak, že jsem samolepky na svoje náklady vytiskl, zájemci pak posílali platbu (podle počtu samolepek) na můj účet a Gobey (tedy jeho sekretářka) to pak nosila na poštu.
V každém případě to nechám dotisknout, ale hledám dobrovolníka, který by to pak nějak (třeba jako Gobey) zase rozesílal. Já bych jednou týdně předal seznam adres, samolepky a peníze na poštovné. Naprosto není v mých silách s tím běhat na poštu, nadepisovat obálky a tak.
Jinak není problém, jen ta administrativa.
Takže hledá se dobrovolník...
Minule to bylo tak, že jsem samolepky na svoje náklady vytiskl, zájemci pak posílali platbu (podle počtu samolepek) na můj účet a Gobey (tedy jeho sekretářka) to pak nosila na poštu.
V každém případě to nechám dotisknout, ale hledám dobrovolníka, který by to pak nějak (třeba jako Gobey) zase rozesílal. Já bych jednou týdně předal seznam adres, samolepky a peníze na poštovné. Naprosto není v mých silách s tím běhat na poštu, nadepisovat obálky a tak.
Jinak není problém, jen ta administrativa.
Takže hledá se dobrovolník...
Country boy...
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
a to jsme fungovali špatně
Když mi to dopravíš Rovere, tak sekretářka to rozešle opět jako minule.
H.
H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Já Tě s tím už Gobey nechtěl otravovat... pokud Ti to ale nevadí, tak bysme to asi udělali zase touto ověřenou cestou. Děkuju Jantanenovi a Dusanovi, budete zatím v dobrovolnické záloze...Gobey píše:a to jsme fungovali špatně
H.
Jakmile budu mít samolepky dotištěné udělám nové vlákno na objednávky. Zatím sem objednávky nepište. Předpokládám, že to bude začátkem příštího týdne.
Country boy...
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
čekám na samolepky a až budou, tak je pošlu s červeným pruhem. Takže pánové, kteří máte opletačky se zákonem, tu od mne převezměte
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
pruhy už sou hotový , jenom čekám, až se mi ozve Rover a pošleme to.default píše:musíš počkat, Gobey teď nemá čas - maluje pruhy na obálky
H.
- radek-free
- dobrezetak