Nikde jsem nenašel podobné téma, tak zakládám tohle.
Jeden soused od nás si pořídil Freelander 2,0 TDi 5 dveřák a to z toho důvodu, že občas tahá koně.Chci se Vás zkušenějších zeptat jak funguje tohle auto jako tažné vozidlo.Přeci jen nemá to redukci, nemá to rám, ale tažné je myslím na 2 t. Já mu to neporadil, ale osobně si myslím, že to není nejlepší volba.Díky za vaše zkušenosti.
Freelander na tahání koní !?
Moderátor: Safraporte
Freelander na tahání koní !?
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Re: Freelander na tahání koní !?
Ja som na chalupe niekolkokrat tahal kmene a korene stromov. Vzdy po tahani mi cca dva dni smrdi spojka. Co sa tyka tahania koni, resp. cohokolvek co je na kolesach vidim problem len v pohynani sa, inak v pohode.karel píše:Jeden soused od nás si pořídil Freelander 2,0 TDi 5 dveřák a to z toho důvodu, že občas tahá koně.Chci se Vás zkušenějších zeptat jak funguje tohle auto jako tažné vozidlo.
Freelander 2.0 Di, rv. 1999, 5 dv.
Já asi 3 měsíce,ale známej už asi 4 roky a nedá na Free dopustit,dobrá spotřeba i s podvalníkem a pěkně jede i naloženej.Prvně měl nějakou 99 a teď má TD4 myslím 2003 a bez problémů.Takže já teprve uvidím,ale až budou drobný tak se taky mrknu po TD4,ale zatím jsem z toho úplně nadšenej,dřív jsem měl Micinu 2.5 TD a to se nedá srovnat,micina pomalejší při daleko větší spotřebě,uvidím co spolehlivost.
Trochu překvapivý názor, ale rozhodně díky za nějCarp13 píše:Já asi 3 měsíce,ale známej už asi 4 roky a nedá na Free dopustit,dobrá spotřeba i s podvalníkem a pěkně jede i naloženej.Prvně měl nějakou 99 a teď má TD4 myslím 2003 a bez problémů.Takže já teprve uvidím,ale až budou drobný tak se taky mrknu po TD4,ale zatím jsem z toho úplně nadšenej,dřív jsem měl Micinu 2.5 TD a to se nedá srovnat,micina pomalejší při daleko větší spotřebě,uvidím co spolehlivost.

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Re: Freelander na tahání koní !?
Je fakt, že spojka pěkně zasmrdí. Když se to nepřežene tak si myslím že OK. Já jsem tahal z bláta Avii(malou). Chvilku to trvalo, ale na konec byla venku mrchakarel píše:Nikde jsem nenašel podobné téma, tak zakládám tohle.
Jeden soused od nás si pořídil Freelander 2,0 TDi 5 dveřák a to z toho důvodu, že občas tahá koně.Chci se Vás zkušenějších zeptat jak funguje tohle auto jako tažné vozidlo.Přeci jen nemá to redukci, nemá to rám, ale tažné je myslím na 2 t. Já mu to neporadil, ale osobně si myslím, že to není nejlepší volba.Díky za vaše zkušenosti.

Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;