Trika pro Sosnovou!!
Moderátor: Miky_CZ
Trika pro Sosnovou!!
Nazdar pánové, skontaktoval mě jeden "pacient" tady z fóra s návrhem nechat si vyrobit trika s potiskem pro plánovaný sraz v Sosnové. Proto dáváme návrh. První barva trička písková a druhá tmavozelená s tím, že na světlém triku by byl tmavý potisk a naopak.Kolega Honza bude mít zítra hotové nějaké návrhy, které by se umístily na fórum k Vašemu posouzení.
Pravděpodobná podoba bude použití původního loga Land Rover na záda a vepředu nápis Sosnová 2008 + silueta LR nebo tak něco. To vše za jednotnou cenu 190 Kč.
Víme že času do srazu moc nezbývá, ale pokud se dokážeme rychle domluvit, dá se vše zvládnout.Zatím zkuste pouze hlasovat o barvách.Pak bychom daly dohromady velikosti a počty kusů.Díky za pomoc Karel
Pravděpodobná podoba bude použití původního loga Land Rover na záda a vepředu nápis Sosnová 2008 + silueta LR nebo tak něco. To vše za jednotnou cenu 190 Kč.
Víme že času do srazu moc nezbývá, ale pokud se dokážeme rychle domluvit, dá se vše zvládnout.Zatím zkuste pouze hlasovat o barvách.Pak bychom daly dohromady velikosti a počty kusů.Díky za pomoc Karel
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Podle mě dobrá volba typu kreslíře.Nadsázka je u mě dobrý doplněk.Jsem pro a na barvě mě nesejde. Hlavně hezká památka.Honza píše:Tak jsem to zadal a budu čekat na mail,pak to sem dám ale nejdřív navečer.Bude to v pojetí od kreslíře z Trnek-Brnek tak uvidíme
Velikost jak na mě XXL. RudaK
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
hmm tak to abysme sebou vzali sele
tak sem přehodnotil situaci ( autu sem zakázal aby z něj cokoliv upadlo) v diáři sem termín sosnová napsal červeně a vostatní vygumoval, v práci sem napsal volno taky červeně a katastrofy odložil napak
ps než buřty což takhle vymyslet to selátko ? + někoho kdo už ho rožnil a když by se to rozpočítalo na všechny tak by to nebylo ani drahé
tak sem přehodnotil situaci ( autu sem zakázal aby z něj cokoliv upadlo) v diáři sem termín sosnová napsal červeně a vostatní vygumoval, v práci sem napsal volno taky červeně a katastrofy odložil napak
ps než buřty což takhle vymyslet to selátko ? + někoho kdo už ho rožnil a když by se to rozpočítalo na všechny tak by to nebylo ani drahé
- Honza
- auto: RRC
- Kontaktovat uživatele:
Předek _
[img][img]http://img257.imageshack.us/img257/8475 ... xm6.th.jpg[/img][/img]Zadek[img][img]http://img79.imageshack.us/img79/8528/z ... eq3.th.jpg[/img][/img]
[img][img]http://img257.imageshack.us/img257/8475 ... xm6.th.jpg[/img][/img]Zadek[img][img]http://img79.imageshack.us/img79/8528/z ... eq3.th.jpg[/img][/img]
RRC-Pojedeme zkratkou,je to sice dál ale zato horší cesta :-)
Jako to dáš :-))
- Honza
- Kontaktovat uživatele:
MT mužem doladit .Minimální počet triček je 25ks plus se rozpočítá honorář kreslíře 500Kč na všechny.DjAlf vedle spočítal 24 pacientů tak to snad vyjde.Jinak kdo je rozhodnutý ta posílejte velikost a počet kusů na SZ.čus pacient
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
je to supr .. parodie jak ma byt .. jen na tom aute mi chybí znacek LR chtelo by ho tam taky nejak dopasovat
Naposledy upravil(a) vizos dne 07 čer 2008 22:14, celkem upraveno 1 x.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- malda (maldama)
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Se omlouvám,splet jsem to já.Opravím to a pošlu SZ.jantanen píše:To Ruda K
tak nevim jestli sem to správně pochopil ale já sem objednávku na trika poslal jako SZ Honzovi tak snad sem to nepoplet
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- Honza
- Kontaktovat uživatele:
Tak zatím to vypadá na pískovou s černým potiskem.Zitra jdu za kreslířem a doladíme MTčka,panhardku a mě tam chybí přední pružiny no a mitfáru dodá asi pořadatel Zatí objednáno 10Ks Vydím že dle velikostí tu jsme všichni vypracovaní atleti