Co použít za barvu? Nedělal jste někdo něco podobného (nemyslím přímo stropnici), po jakém typu barvy bych se měl poohlížet?
Z čeho jsem čerpal?
Moderátor: Miky_CZ
dávám jednu vrstvu laminátu - plátno mám A+ kvalitumatozv píše: 20 bře 2019 22:11 Ako myslis spevnit ? Moja strechovica je v zlom stave a potrebovalo by to spevnit? Ako to ides robit ak mozes poradit?
Odoslané z Redmi 5 pomocou Tapatalku
Na jiných autech, které na stropnici také trpí, aniž mají díru střechou, mi to dělal známí čalouník (použil látku, která je podlepená tenkým molitanem, který vyhladí drobné nerovnosti), což je v plánu, pokud se mi 1. nebude líbit provedení s nátěrem, 2. nepovede se mi to dle představ.masar píše: 21 bře 2019 06:29 Já to řešil loni a někdo na FB mi posílal fotky, že to řešil stejně jak chceš ty, ale myslím na D1.
- https://www.facebook.com/groups/3120984 ... =available
Osobně se mi to moc nelíbilo. Chtěl jsem pokud možno původní vzhled. Sám jsem se do toho po zkušenosti ostatních pouštět nechtěl (drbání se s "odžmolkováním", napínání té látky, vyrovnávání atd. až po to, že jim to po roce spadlo). Navíc to lepidlo co je potřeba, tak se dá koupit snad jen na IČO. Ve výsledku vyjde materiál min. na 1500,- a za 2500,- jsem měl zkušenýho člověka, co se tím zabývá a udělá to celý.
V Suchdol nad Odrou je velice ochotná a šikovná čalouniceTBG píše: 17 črc 2019 11:56 Kamarádi, prosím, nemáte tip na čalouníka kolem Ostravy - Olomouce co udělá kvalitně stropnici do D2 bez šíbrů?
děkuji![]()