Upozornění: Následující text je trochu depresivní, doporučuji číst po pár pivech

Po delší době jsem sedl do svojí D1...seděl jsem...přemýšlel...Uvědomil jsem si, že jsem s ní za poslední skoro dva roky najel cca 800 km, což se na autě podepsalo. Vlastně mi tu jen stojí na dešti, smutně kouká a čeká až se někam vyrazí. Jenže ono není kdy, kam a už vlastně ani s kým (ostatní kluci už buď auta nemají vůbec, nebo se těch papírových zbavili a mají jen ,,hračky na plaťák,,). Tak mám teď takovou krizovku, jestli to auto ještě vlastně potřebuju. Asi ho chci, ale abych dobíjel baterku jen proto, že s ním po dvoře občas popojedu protože překáží...na to ho fakt mít nemusím. Prostě v mých rukách zbytečně chátrá. Zvažuju, že ho buď dám kompletně dokupy, nebo ho pustím někomu, kdo ho alespoň využije. Dát ho dokupy kompletně znamená komplet vyvařit a pak takový ty drobnější věci jako drobnější netěsnosti apod. Počítám, že by to vyšlo něco kolem 30-40 000,-. Hodně jsem do auta nasypal, ale spíš než peníze (a že jich nebylo málo) tak emoce, lásku k tomu autu a značce celkově. Je mi ho teď prostě líto, že tu jen stojí a hnije.
Nedostatky:
-lehké netěsnosti-motor (ventilový víko)
-gufero na zadním difu
-odkalovací nádobka
-kosmetika (jezdilo v terénu)
-koroze kastle (levá strana vyvařena, chybí podběhy vpředu, držák silentbloku vlevo vzadu pod kufrem a celá pravá strana), rám v pohodě
-dnes jsem zjistil, že mám mokrou podlahu u řidiče i spolujezdce

-nežhaví (nevím proč, relátek jsem zkoušel několik a žhavičky jsou nový)
-a pak ty klasický vůle v přídavce a difech
Vychytávky:
-podvozek +5cm + podložky pod pružinama +5 cm (celkem 10 cm)
-rozšířen o +5 cm podložkama
-přední pevnostní nárazník
-nájezdový plech
-vysílačka Danita
-LED přední 180 Watt
-LED zadní 60 Watt
-měnič 230V 600Watt
-spací ,,modul,, se 2 šuplíkama (uvnitř je 2x60Watt repro)
-v kufru přídavná zásuvka na 12V
-2x autobaterie 74Ah (celkem tedy 144Ah)
-žebřík
-šnorchl
Možná jsem ještě na něco zapomněl, ale to už asi nebude tak důležité. Motor a vše ostatní funguje jak má. Vše na autě zapsané v TP, EKO šmejdovina zaplacená, STK do 04/2017.
Teď mi, prosím, poraďte. Mám si ji nechat, dát ji před STK dokupy, vrazit do ní peníze a dál na ní koukat a doufat, že příjde její čas a třeba i jednou nasněží? Nebo ji mám zkusit prodat, případně za kolik by jste řekli že by mohla jít do světa? Říkal jsem si že reálných by mohlo být tak 80 000,-
Díky za názory kluci