Land Rover "88" S3 na prodej

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Fox 79
tel.: 604246190

Land Rover "88" S3 na prodej

#1 Příspěvek od Fox 79 » 18 čer 2015 23:41

Zdravim,

S tezkym srdcem davam svuj Land Rover na prodej...tenhle stary krasavec z doby kdy listove pera vladly terenu mi stoji v garazi a vyjedu s nim jen dvakrat do roka. Bohuzel nemam cas na to abych se mu venoval a tak ho nabizim zde a Vam fandove a verim, ze se dostane do spravnych rukou. Nejsem zadny kovany offroadak,lepe recene jen velky fanousek. Za dva roky jsem najel necele 4.000 km. Dale jiz jen heslovite.

auto prošlo před asi 5 lety velmi rozsáhlou renovací, která jen v materiálu vyšla na cca 140.000 Kč + cena auta, a to beru ceny, že byla libra 31 kč, když sem ho kupoval, tak se to tu pokusím trochu rozepsat:

- kompletní GO motoru, je to 2.25 diesel, GO vstrikovaciho cerpadla, nove vstriky, motor ma suche vlozky ve valcich, takze je to na standard vybrusu, nove rozvody, nova spojka, udelana hlava atd.

- motor ma novy starter, mensi typ na defa, takze to lip toci a startuje, novy vzduchovy filtr box, zhaveni, hadice sani atp.

- bulkhead byl vyvareny, komplet nove footwelly, ram taky opraveny, komplet lak v barve RAL6014 (stara britska NATO zelena- na zaklad a plnic), nova palubka,nova pristrojovka, nove sedacky, tlumice, vsechny gumy ve dverich, nove dvere, nova kapota, velmi slusne gumy 7,50 michelin, podlahove plechy, panty dveri, zcatka...

- pred par mesici novy chladic, nova vodni pumpa, remenice a vrtule, hadice, nova chladici napln

- na predni naprave jsou stylove volnobezky

- nova spojkova hydraulika

auto pravidelne servisovane a v perfektnim stavu

foto zde: http://allik1983.rajce.idnes.cz/LR_S3_renovace/

auto puvodne slouzilo asi u zachrannych slozek na letisti, ve strese jsou pozustatky po montazi sirokeho majaku a vysilacek a pote bylo prodano produkcni spolecnosti, ktera s nim natacela serial Monarch of the Glenn

V pripade Vaseho zajmu mne prosim kontaktujte na:
604246190
Novak.petr@seznam.cz

"It's a Land-Rover" - Věta, která mi změnila život.
Přílohy
IMG_1677.jpg

Mrakoplaš
auto: LR DII 2,5 Td

Re: Land Rover "88" S3 na prodej

#2 Příspěvek od Mrakoplaš » 19 čer 2015 22:11

Ahoj, krásný auto, určitě se někdo zamiluje, možná i já. Ale chybí mi tu trochu Tvá představa o ceně. 8)
Není to rozbitý, je to anglický ...

Fox 79
tel.: 604246190

Re: Land Rover "88" S3 na prodej

#3 Příspěvek od Fox 79 » 20 čer 2015 11:53

Dekuji za komentar...zacinam na 139.000,- :grin:

Zamčeno