Zdarec chlapci, taky se přidám troškou svého. Já třeba loni pořídil Freecko a nic moc jsem o nich nevěděl a až jsem ho koupil tak jsem našel tohle fórum. Mým snem je Defender, ale už nevyšly prostředky a asi to sen i zůstane na nejakou dobu než se nešetří. Koupil jsem dům na kopcích a pochazim z Beskyd kousek od Radhoště takže je mi třeba takový vůz. Byl jsem z něj tak napůl, měl jsem dobrý pocit než napadl sníh, to bylo jak na saních na zimáku. Jenže to jsem měl špatné pneu a visko v haj.lu... v létě super, vyjelo toho celkem dost, ale opět me zklamalo na zahradě kde se ani nehlo, opět pneu. Na závěr jsem s nim celkem spokojený,spotřeba v pohodě,tahám za tím koně,až na spojku, která nevydrží tlačit dozadu nic moc těžkého a chraň tlačit do kopce... ale ten smrad přejde a je zase v pohodě. Mám ho přes rok a kromě visko jsem do něj nedal ani korunu. Klidně bych do něj šel, protože s čím si nebudeš vědět rady tak máš přece nás, bandu zde na fóru..

a to je víc,než nějaký servis, kde sypeš prachy za jejich metodu pokus omyl. Rád bych se potkal a lidma z okolí co mají LR. Podle mně se LR kupuje “srdcem“ protože se ti líbí ať už auto nebo značka.. tak ať dobře pořídíš a pokud se rozhodneš pro něj tak ať ti slouží bez závad minimálně jako mně! A spoustu “zábavy“ s ním i zažiješ, to nepochybuj.. ať už v něm nebo pod ním... :-D :-D