Caute vsetci.
Tak, problemy z Freetezou dobehli aj nas

Auto mi zle startovalo. Nemalo vykon. Skalo pri rozjazde a niekedy cuklo aj pri normalnej jazde. Robi to pri zoslapnuti pedalu. Najviac pri tu diskutovanych otackach 1800- 2100. Mal som pocit ze sa aj prehrieva, sice ukazovatel teploty bol v normale ale nechapem preco vetraky na chladenie motora sa nezopli?? Tie vetraky sa mi zopli iba raz v terene pri jazde hore strmim kopcom. Doslo to tak daleko, ze sa mi zdalo ze citim smrad z motoroveho priestoru od plastu a gumy. Kvapaliny a olej motor netrati. Nemam olej vo vode ani naopak.
Moje riesenie:
Urobil som diagnostiku ukazalo chyby s.klapky, teplotne cidlo, vaha vzduchu.
Dal som vymenit palivovy filter, teplotne cidlo pri sktiacej klapke. Chcel som aj vahu vzduchu.... ale ma ju vobec 1.8/88kw??? Som z toho na c....t

Jedni tvrdia ze hej, druhy nie.
Po tychto vymenach auto startuje o troska lepsie, cuka o trosku menej a podla mna zas ide od motora salave teplo. LENZE POKIAL JE MOTOR STUDENY NEMAM ZIADEN PROBLEM

PRECO JE TO TAK???
Neviem si z tym absolutne rady
Nemam cas, moj znamy co mi pomaha z autom ma tiez nabity program a chudak moja zenuska chodi z autom, iba kratke trasy aby nieco nedodrbala

/To auto milujeme, ale nenechame ho, aby nas zruinovalo/Prosim vas napada niekoho aka je zavada?? Chcem jej to auto dat do kopy nech moze ist na nakupy a ja na ryby

Cenim si kazdy postreh
Freelander - motor 1.8L 88kW