(budu tam dávat totok: http://www.ges.cz/cz/ochrana-proti-kuna ... 03277.html)
Dííky předem

Moderátor: Safraporte
No co jsem četl, tak prý dle nějakých evropských norem či co to musí být za běhu motoru vypnutý... Nevím proč, třeba jestli ten ultrazvuk nějak neruší radary nebo tak něco... Ale přinejhorším to dám teda rovnou na baterku a bude... To pak bude na deset minut práceFranta D1 píše:Nutnost mne dohnala to dát do každýho auta. Od tý doby mám od kuny pokoj a psovi a ani kocourovi to nevadí. U Patrika na dílně to taky vadilo všemtakže jsem to musel vypnout. Asi tam má nějakou škodnou
![]()
Mám to připojený rovnou na baterku. Spotřeba nepatrná a když Ti vrčí motour, tak to stejně není slyšet
super super superakrij13 píše:ten samej jsem si montoval do dvou aut, kuny mě taky žraly tapecírunky , připojil jsem to přímo na baterku, takže to jede pořád, ale žádnej problém. Dřív pošlapaný plasty a hadice blátem od kun, co tam mám odpuzovače mám pokoj.
A kdo pak ma povolovat ty matky, kdyz se to ma pravidelne stridat predek zadek? :-D :-D :-DTim píše:Prý si stačí po každé návštěvě hospody před příchodem domů pomočit kolo