Tak jsem opět Dojel
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: 724532326
- auto: Freelandr I
Tak jsem opět Dojel
Včera když jsem jel z práce domů slyším jako by cinkání,dnes opět cinkání (zvonění jak na zvonky) po cca 100 metrech zarachocení a dojel jsem ,motor natočí a chcípne, tak bych řekl že motor je ok,spojka a převodovka-řazení bych řekl že taky bez problému alespoň do včera a dneska jsem se normálně rozjel,tak nevím co se opět VY...LO.V září jsem dělal visco u p.Pešla a měnili mi zahryzlou ird ale co dali místo ní netuším protože to bylo na náklady autobazaru,prosím o radu co by to mohlo být?Je pravda že v terénu při záběru 4x4 šel občas slyšet jakoby třepavý plechový/zvonivýn zvuk.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak jsem opět Dojel
To cinkani byly asi pohrebni zvony
sorry ja musel
Ne ted vazne. Jestli jsem to dobre pochopil tak motor se necha nastartovat normalne a chcipnout klicem nebo zavrci a chcipne sam od sebe ? Za jizdy ti to "zacinkalo" a zdechlo nebo jak ?
Podle toho jak to popisujes bych rakl rozvody nebo turbo. Ale kdyby ti zacinkaly ventyly nebo hydrostely tsk uz to nenatocis a kdyby zacinkalo turbo tak by nejspis zacalo hazet olej do sani a motor by sel do max otacek a nesel by normalne klicem chcipnout. Tak nevim.
Jo a co mas vlastne za motor ?

Ne ted vazne. Jestli jsem to dobre pochopil tak motor se necha nastartovat normalne a chcipnout klicem nebo zavrci a chcipne sam od sebe ? Za jizdy ti to "zacinkalo" a zdechlo nebo jak ?
Podle toho jak to popisujes bych rakl rozvody nebo turbo. Ale kdyby ti zacinkaly ventyly nebo hydrostely tsk uz to nenatocis a kdyby zacinkalo turbo tak by nejspis zacalo hazet olej do sani a motor by sel do max otacek a nesel by normalne klicem chcipnout. Tak nevim.
Jo a co mas vlastne za motor ?
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Tak ten motor by mě taky zajímal.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
-
- tel.: 724532326
- auto: Freelandr I
2,0 Di a je to!!! tak se rozsypala kladka od rozvodů , tím se povolil řemen a asi to o zoubek přeskočilo , snad ne nic jinýho , nové rozvody a uvidíme ... budeme chytřejší
jestli se neohly ventily , ale nezdáse po rozvodech se uvidí a to měli ještě 12 000 čas , + 1 prasklý silenblok .... to mě ještě letos čekají brzdy.