ahoj lidi
Moderátor: Safraporte
ahoj lidi
Ahoj lidi ,tak už ho mam LR freelander 1.8 benzin . Velké nadšení,do těchto aut se člověk hned zamiluje.mám ho jen pár dni,při výběru mi hodně pomohlo toto forum a lidi v něm.Prosím o ještě jednu radu - jak mají být vysoko vložky v bloku motoru, zdají se být spadlé.
Re: ahoj lidi
Ty voe,ja mam LR 4.rok a ani neviem ,co je vlozky v bloku motoru. Ty si kupil auto a hned si rozobral motor a kontrolujes vlozky?Ked nevies,ako maju byt,preco si ho rozoberal?
Sak nechaj motor na pokoji.Hlavne ked vrci,nie?
Sak nechaj motor na pokoji.Hlavne ked vrci,nie?
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
Já ho nerozebral jen tak, motor vrčel,ale začala se ztrácet voda ,tak jsem zjistil že je v oleji .Po přečteni spousta članků a po domluvě s mechanikem jsem zjistil nejčastější závadu a sundali jsme hlavu.To by bylo ještě v pohodě , volal jsem tomu,co mi auto prodal a zjištoval jsem informace.Ten mi sdělil, že se mu přetrhl rozvodový řemen a auto nechal opravit,po opravě bylo prý vše v pořadku,ale věř tomu.Tak to posklááame znovu.LR je můj prvni a mechanik s nim také nemá velké zkušenosti,tak jsem rad za každou radu.
Tak , ja by som toho dotycneho nenechal spat.Zatajil ti kopec veci,co s tym autom bolo.Ja by som ho vratil.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
ja myslim že to dame do kupy ,jen nevime jestli nejsou spedlé ty vložky,auto jinak vpořadku,a těško něco řešit když jsem už nějakou dobu jezdil
Tak hlava je ok nove těsneni šrouby a pro jistotu rozebrat i spodek motoru,srovnat a utěsnit vložky, nove rozvody pak to sklepnem a doufam že potom se konečně svezu
Toto auto jsem měl před autem co mám nyní. Pořídil jsem si freelandera, jsou to super spolehlivá auta. Já na něm nic neopravoval, kromě klasicky servisních věcí a nezdálo se mi, že by potřeboval jiné úpravy.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Davson12 píše: Pořídil jsem si freelandera, jsou to super spolehlivá auta.

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Já myslím, že o naprosté spolehlivosti se u fri nedá mluvit. Má spoustu mušek, to auto musiš mít prostě rád, abys to všechno mohl přehližet a pomalu to dával do kupy .