"Na silnici ukazu Anglicanovi volantem smer a on uz tam nejak sam dopluje."
ML je lepsi nez RANGE
Moderátor: Miky_CZ
-
bohous
- tel.: 608118147
- auto: Disco II, RR, RR
- Kontaktovat uživatele:
ML je lepsi nez RANGE
Tak tedka rikali na "auto motor sportu" ze je Emelko s offroad paketem lepsi nez Range Sport. A to na silnici i v terenu. A v terenu je i pohodlnejsi 
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Re: ML je lepsi nez RANGE
tak to by jsem skutecne, ale skutecne chtel videt.....
muzu poprosit kde presne to rikali????? to je neuveritelna hloupost
muzu poprosit kde presne to rikali????? to je neuveritelna hloupost
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
-
bohous
- tel.: 608118147
- auto: Disco II, RR, RR
- Kontaktovat uživatele:
Ja to zahlidl nahodou na - Auto Moto Sport HD - nemuzu nikde najit zaznam.
Z Range v "terenu" byl strasne vymlacenej jak je to nepohodlny, ale v ML strasne pohodlny, vubec to nehazi.
Testoval to nejakej nemcour. Rikal, ze nutit Sporta k vykonum na silnici je znasilneni. nebo neco v tom smyslu.
Z Range v "terenu" byl strasne vymlacenej jak je to nepohodlny, ale v ML strasne pohodlny, vubec to nehazi.
Testoval to nejakej nemcour. Rikal, ze nutit Sporta k vykonum na silnici je znasilneni. nebo neco v tom smyslu.
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR D1 300, D2 TD5
esli se menoval šremps nebo cimrman, tak je to jasný...
http://www.mercedes-benzsa.co.za/corpor ... directors/
http://www.mercedes-benzsa.co.za/corpor ... directors/
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
neverim, ze nieco moze byt pohodlnejsie ako pojazdna obyvacka!
- Trewor - ségra
- auto: D2
Neměl ten RRS náhodou nějakej sport packet s prkenym podvozkem?
Ale i kdyby to byla pravda, o čemž pochybuju, MLko ať si srčej za klobouk....je to fricek
PS. to osazenstvo vedení MB...to vypadá spíš jak tata motors
Ale i kdyby to byla pravda, o čemž pochybuju, MLko ať si srčej za klobouk....je to fricek
PS. to osazenstvo vedení MB...to vypadá spíš jak tata motors
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
S tou silnicí je to zajímavé. Když to testoval TopGear, tak byl na okruhu z RRS nadšený.bohous píše:Ja to zahlidl nahodou na - Auto Moto Sport HD - nemuzu nikde najit zaznam.
Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
To je úplně normální, v Anglii vždycky vyhraje RR nebo Jag nad Mercem, BMW, či Audi, zatímco v Německu je tomu přesně naopak.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Dôležité je, čo vyhráva na tomto fóre. A MLko to nebude 
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Podle mě to je dle chuti a vkusu každého soudruha ( někdo má rád vdolky a jiný holky a někdo dokonce i kluky
) ...diť máme od 1989 hen tu demokraciju a tydle veškerý recenze mě nechávají klidným a myslím že okolo toho všeho je zbytečný rozruch
Todle stejný můžu já tvrdit o D III - jak říkám,je to na vkusu každého soudruha !
Todle stejný můžu já tvrdit o D III - jak říkám,je to na vkusu každého soudruha !
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- hifi
- tel.: 0944542144
- auto: D2 Td5 2004 automat
ale prosim vas o tej objektivite kazdeho testu (vid posledna afera dokonca v nemeckom ADAC) by som silne pochyboval.
platia tu urcite ekonomicke zakony kto chce predavat svoje vyrobky musi ich zviditelnit a uplne najlepsie porazit svojho konkurenta a aby to dopadlo tak ako to chce tak sa to jednoducho nejakym vsimnym uplati. no a ten co to testuje potrebuje tiez jest a stale ma vacsiu chut a za bubaky je schopny vsetkeho.
sa stavim o moje oblubene 3 spikove kosti ze sa onedlho po testovani vyvazal v ML ktory dostall za test, alebo dostal bubaky a dokonca si kupil RR
ja su teda klidne
platia tu urcite ekonomicke zakony kto chce predavat svoje vyrobky musi ich zviditelnit a uplne najlepsie porazit svojho konkurenta a aby to dopadlo tak ako to chce tak sa to jednoducho nejakym vsimnym uplati. no a ten co to testuje potrebuje tiez jest a stale ma vacsiu chut a za bubaky je schopny vsetkeho.
sa stavim o moje oblubene 3 spikove kosti ze sa onedlho po testovani vyvazal v ML ktory dostall za test, alebo dostal bubaky a dokonca si kupil RR
ja su teda klidne
Peter
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
Skôr než dáš do pohybu čelusť, uisti sa či máš zapnutý mozok. Keď hlava rozmýšla, ruky sa len hrajú.
G4 LE , Ashcroft HD TC , Ashcroft HD flexplate , Kokesek re-map , de-EGR , 2" lift
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš má MB GL klasse AMG, za neskutečný peníz. podsvícené lišty prahů s nápisem MB platil cca 40 tis. !!!!
Kožený polstr i v kufru atd. atd. Prostě "kára jak prase"! Jenže on i přes jeho "bohatsví" jezdí jedním autem cca 7-8 let, takže se mu to vyplatí. Nicméně chtěl původně Range Rover Vogue a když viděl tu televizi, namísto klasických "budíků" koupil MB. Ale u sousedů v Germanii, jen proto, aby ušetřil cca 750 tis. za vykrmený fáro, oproti holátku v Praze. Něco je divný .....
Řídil jsem to a je zvláštní, že neslyšíš motor, jak když to jezdí na baterky
Tohle nám nesmí do baráku, za ty prachy ...........

Tohle nám nesmí do baráku, za ty prachy ...........
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Ten test ještě není na stránkách AMuS k dispozici.
Je tam test RR Evogue vs. VW Tiguan a hard classe MB G-čko vs. LR DEF90.
Jinak pro zájemce dnes ve 22:25 je diskutovaný test opět uveden v programu AMuS Cannel. Už nechci platit servisní poplatky za příjem SAT, tak mám smolíka.
Je tam test RR Evogue vs. VW Tiguan a hard classe MB G-čko vs. LR DEF90.
Jinak pro zájemce dnes ve 22:25 je diskutovaný test opět uveden v programu AMuS Cannel. Už nechci platit servisní poplatky za příjem SAT, tak mám smolíka.
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“