Free2-servis v ÚL kraji, výměna oleje v automatu a diferáku
Moderátor: Safraporte
Free2-servis v ÚL kraji, výměna oleje v automatu a diferáku
Ahoj, nevíte někdo o dobrém servisu na Freelandera 2 TD4 v ústeckém kraji? Navštívil jsem autor. servis v ČL a za standardní servis, který mě čeká v 96tkm, chtějí přibližně 14tkč, což se mi za olejový, pylový, palivový a vzduchový filtr + motorový olej zdá strašně moc! Také by mě zajímal názor na výměnu oleje v automatické převodovce a zadním diferenciálu. Dle servisu by se tyto oleje měly měnit v 240tkm, nebo po 10 letech. Na internetu jsem se dočetl ale něco jiného. V aut. převodovce po 70tkm a v diferáku dokonce po 40tkm. Co z toho je pravda a je těžké tyto oleje vyměnit pro běžný, neautorizovaný servis? Děkuji za rady/názory.
ex Audi80, ex Fabka, ex Oktávia 2, ex Oktávia 3, ex E46ci, ex FL2, ex P38, ex XJ8, ex D4
Re: Free2-servis v ÚL kraji, výměna oleje v automatu a difer
Cau, z Usti jsem pred 2-3 tydny privezl nasi Free2
Podle faktur, co k auto mam s nim jezdili do servisu:
Milan Hulín, Teplice a delal tam vsechno mozne, od oleju, pres brzdy atd.
a vetsi veci jako vymenu spojky atd. delali v REALCENTRUM Cars s.r.o. Usti nad Labem
Do obou servisu jezdili pravidelne nekolik let, mam faktury za posledni cca 3 roky a vraceli se tam, takze to muselo byt ok..

a vetsi veci jako vymenu spojky atd. delali v REALCENTRUM Cars s.r.o. Usti nad Labem
Do obou servisu jezdili pravidelne nekolik let, mam faktury za posledni cca 3 roky a vraceli se tam, takze to muselo byt ok..
Ahoj, tak to je svět opravdu malý. Freečko jsi u nás kupoval od někoho soukr, nebo z bazaru? Ani nevím, že by tu někde bylo nějaké vystavené. To Realcentrum cars s.r.o. je mi divné... Je to prodejna a servis vozů KIA. Osobní zkušenosti tam žádné nemám. Jen od kamaráda, který tam byl se služební Kií Ceed po nehodě, kdy srazil srnku. Pěkně se tam s nimi pohádal, když na faktuře zjistil, že mu účtovali i výměnu mlhovek, které vozidlo nemělo jak před havárií, tak ani po této opravěKami píše:Cau, z Usti jsem pred 2-3 tydny privezl nasi Free2![]()

ex Audi80, ex Fabka, ex Oktávia 2, ex Oktávia 3, ex E46ci, ex FL2, ex P38, ex XJ8, ex D4
V Litoměřicích je Tatar a v Benešově n. Ploučnicí je Václav Petr s tím máme osobní zkušenost (servisovali jsme tam Opel Omegu a s DII tam jezdíme na diagnostiku), má servis pro "všechny značky" než že by se specializoval, ale ochota a vždy dobrá cena 

Land Rover Discovery 2 Td5
Prodavala ho firma Zdenar, byl jako sluzebni auto
chvili visel na tipcars.cz, kde jsem ho taky nasel.
Byl za super penize, super stav a vsechny faktury.
Nevim proc, ale servisy kia casto delaji land rovery, videl jsem i servisni knizku z Free2 tady v HK v bazaru a bylo tam razitko ze servisu Kia..
Ale do toho Realcentra jezdili na servis pravidelne..

Nevim proc, ale servisy kia casto delaji land rovery, videl jsem i servisni knizku z Free2 tady v HK v bazaru a bylo tam razitko ze servisu Kia..
Tak to gratuluji. A nebyla to firma Zdemar? Pokud ano, tak asi vím, o jaké auto se jedná. Občas u nich bylo u firmy vidět. Tak hlavně ať slouží...Kami píše:Prodavala ho firma Zdenar, byl jako sluzebni autochvili visel na tipcars.cz, kde jsem ho taky nasel.