Ahoj kluci neznate nekto toto vozidlo, pripadne nenasla by se nejaka dobra duse a nepodivala se na nej?
http://www.aaaauto.cz/cz/land-rover-fre ... 4&body=SUV" onclick="window.open(this.href);return false;
Docela se mi libi, hlavne ten automat, jinak bych se sveho soucasneho nezbavoval.
Freelander v AAA Ceske Budejovice
Moderátor: Safraporte
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Freelander v AAA Ceske Budejovice
Free Td4 2004 HSE automat
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: Freelander v AAA Ceske Budejovice
osobně bych nikdy zadny auto z AAA nekoupil
- Criss13
- tel.: 604608791
- auto: Freelander 1
Upřímně se přiznám,že já už taky neomar píše:osobně bych nikdy zadny auto z AAA nekoupil

Já to skusil jednou a nikdy víc!
prosim Te! hlavne tam nechod!
ja uz tam taky cekal 5 hodin na auto a po roce ho prodaval temer jako vrak s nutnym servisem kolem
30tis....
a kdyz jsem se tam byl podivat taky na freecko cca pred pul rokem, viselo nad nim mnoho otazniku....treba nesedely km na pristrojovce s km v radoby servisni knizkou s jedinym razitkem z autokelly....auta jsou tam sice načančané, ale max na prvních pak měsíců. pak zapláčeš nad vejdělkem...
ja uz tam taky cekal 5 hodin na auto a po roce ho prodaval temer jako vrak s nutnym servisem kolem

a kdyz jsem se tam byl podivat taky na freecko cca pred pul rokem, viselo nad nim mnoho otazniku....treba nesedely km na pristrojovce s km v radoby servisni knizkou s jedinym razitkem z autokelly....auta jsou tam sice načančané, ale max na prvních pak měsíců. pak zapláčeš nad vejdělkem...

- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
no nikam jsem nesel to auto uz tam nebylo.. ale nevim, ja tam zatim auta jenom prodaval a ta auta byla vzdy v naprostem poradku, takze kdo je pak kupil, musel byt v pohode.. je to proste autobazar, kde se toci o hodne vice aut, takze i hodne zmetku, ale nejde to podle me pausalizovat..
Free Td4 2004 HSE automat