Originál rádio freelander
Moderátor: Safraporte
Originál rádio freelander
Dobrý den. Pánové mám takový dotaz na origo rádio rok 99 je to rádio bez displeje nebo to má displej někde jinde? Já jsem to rádio koupil zapojil sem ho a ono nic. Tak sem ho dal opravit a za 3dny mi volá opravář že sem mu asi nedal to rádio kompletní a chce po mě displej on si totiš myslí že se to tím displejem pouští jak to vlastně je ? Na tom rádii jsou 4 zásuvky na co všechny jsou ? Já sem zapojil jen 2 protože to auto více zásuvek nemá nebo sem je nenašel. Já kdýž sem to pustil tak v reprákách zapraskalo a nic a to sámé dělá asi tomu opraváři tak se domnívá že bez toho displeje to nejde.Znáte to někdo dík za radu.
Re: Originál rádio freelander
ano, radio bez pripojeneho displeje nejde zapnout.
Mam na mysli model 770
Mam na mysli model 770
Freelander 2.0 DI · 20TN2 · 72 kW
Škoda Octavia 1.9TDI · AGR · 66 kW
Volvo C70 2.4T · B5244T · 142 kW
Škoda Octavia 1.9TDI · AGR · 66 kW
Volvo C70 2.4T · B5244T · 142 kW
Kde ten displej vlastně je nebo kde se připojuje?
Ten display je uprostřed palubky pod oknem. Pravděpodobně tam máš ten menší jen s časem. Musíš ho vyměnit za větší s údajema i pro radio. Jsou tam 2 konektory pro připojení. Nový stojí pěknou raketu. Já koupil starší a za měsíc odešel display. Radio hraje ale na displeji už nepřečtu skoro nic.
Tak to je mi jasný to rádio je propojený s těma hodinama pod oknem ale potom co tam bylo za rádio když je tam jiný displej ?Nemůžou být přeházený dráty v zásuvce protože je tam běžné rádio nebo je to stejné pro všechny rádia,
Píšeš to trochu zmateně. Ostatní radia tam hrajou i bez toho displeje, pouze orig. radio potřebuje ten orig. display. a ty jsou 2 typy- první pouze s hodinama a na ten to orig. radio nejde a druhý s hodinama a frekvencema stanic a ten potřebuješ.