Mám Freeho DI2 r.v 99 najeto 160.000 km a nedávno náhle zničehož nic při parkování - cování v rejdu padla rána

Moderátor: Safraporte
Chápu,že v situaci kdy se s autem něco stane,je majitel malinko nervózní. Ale popis tvého problému není úplně jasný. Zkus přesněji popsat zvýrazněné. Padla rána,škubne a padne rána je tak nějak dost málo aby se ti dostalo nějaké valné odpovědi. To škubání se projevuje na volantu,nebo kde? S poškozenou IRD nemám zkušenosti,protože tak daleko jsem to prostě dojít nenechal,ale je možné,že se může jednat o závadu poněkud levnější. Můj názor je,že pokud by byla poškozená IRD,projevovaly by se problémy nejen při couvání. Co třeba ty čepy,nebo něco v řízení? Zkus tvůj problém malinko specifikovat a věřím,že zkušených lidí,kteří poradí je tu dost.VilRic píše:Zdravím...
Mám Freeho DI2 r.v 99 najeto 160.000 km a nedávno náhle zničehož nic při parkování - cování v rejdu padla rána. Teď vždy při cování v rejdu to škubne a padne rána ( někde od pravého předního kola ). Jak jsem vyčetl, tak zpomalení v rejdu je normální. Ale tohle už je mooc!!! Známej mi to zvedl na zdviž a prej to v té chvíli hne z celým blokem. Nemáte někdo šajn co mě teď čeká ??? Visko, IRD, nebo ještě něco ???
A neříkal jsem to hned ?Phulc píše:Kloub ?
Ja to bral jako hlasování, tak proste hlasuju s tebouPhulc píše:A neříkal jsem to hned ?Phulc píše:Kloub ?