Zvukova signalizacia
Moderátor: Safraporte
Zvukova signalizacia
Zdravim.Po vypnuti motora sa ozve dvojite pipnutie 3 krat po sebe.Ma to tak byt,alebo mi to chce niečo povedat
?Robi to odkedy som auto kupil a v manualy som nič nenašiel.Dakujem.

Re: Zvukova signalizacia
Zdravím, i já mám ten samej problém. Při odemčení dálkačem a nastoupení do fríčka 3xpípá za sebou a problikává kontrolka, pak to přestane. Někdy to udělá i při vypnutí zapalování. Dnes mi navíc zůstala svítit i kontrolka TC,ABS a ŽLUTÉ autíčko s vykřičníkem. Nevím co s tím, poradí někdo. Děkuji Narvan 

- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Slabá baterka v dalkovém ovládaní,měl jsem ten sám problém po výměně je klid
kontrolky neřeším je to nemoc Freeček už mi to udělalo 3 krát hlavně ,že vše funguje.

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Tady http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &hilit=ABS" onclick="window.open(this.href);return false;Narvan píše:Zdravím, i já mám ten samej problém. Při odemčení dálkačem a nastoupení do fríčka 3xpípá za sebou a problikává kontrolka, pak to přestane. Někdy to udělá i při vypnutí zapalování. Dnes mi navíc zůstala svítit i kontrolka TC,ABS a ŽLUTÉ autíčko s vykřičníkem. Nevím co s tím, poradí někdo. Děkuji Narvan
u mne to bylo stejné,po výměně baterky v ovladači ja ticho
Je tu ale rozdiel aj ako to pípá.Ked maš slabu baterku v ovladači tak to pipa po odomknuti dialkovym a otvoreni dveri 2 krat za sekundu rovnakym tonom po dobu 10 sekund a kontrolna ledka blika spolu s bzučiakom.Mne to ale pípá po vypnutí motora a to 3 krat 4 pipnutia nerovnakym tonom asi takto tytatyta-tytatyta-tytatyta
a ledka pri tom nebliká.Lepšie to neviem vysvetlit.

Tak jsem vyměnil baterku a je klid, už nepípám
Jen s těma kontrolkama je zle, stále svítí trojce TC,ABS,HDC(žlutéautíčko). Byl jsem to i projet v kopcích, nekopcích, bláto, první bílej poprašek, mokro-louka dost strmo a sem tam se mi zdálo, že ABS nefachá, z toho zase pěkně potrkalo do pedálu, nevím co s tím. Zkoušel jsem i zapnout HDC a v pohodě to sjelo i to bláto bez šmiků, akorát to TC se mi zdá že nespíná. Při vyjíždění rychlo do kopca po trávě se to urvávalo do boků.
Díky všem za poznatky (rady). Jinak max.spokojenost LRF1 2.0Di 98" Narvan

Díky všem za poznatky (rady). Jinak max.spokojenost LRF1 2.0Di 98" Narvan