topení
Moderátor: Safraporte
topení
Zdravím. Pánové která hadice do radiátoru topení je vstup ta stím odvzdušnovacím šroubem nebo ta druhá a ještě na ventilátoru topení někde na straně spolujezdce by měla být nějaká skřínka s odporovými dráty nejde mí na vypínači jednička a dvojka zbytek jde hledal jsem to na obou stranách ale nenašel jsem nic. Nemohlo by to být mezi vipínačem a ventilátorem ? Dráty od vypínače mi vedou na straně řidiče a jak se točí do ventilátoru to je vidět ale nic jinýho tam není . Nemohlo by to být hned za vypínačem tam není vidět. Dik.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: topení
dolezal48 píše:Zdravím. Pánové která hadice do radiátoru topení je vstup ta stím odvzdušnovacím šroubem nebo ta druhá a ještě na ventilátoru topení někde na straně spolujezdce by měla být nějaká skřínka s odporovými dráty nejde mí na vypínači jednička a dvojka zbytek jde hledal jsem to na obou stranách ale nenašel jsem nic. Nemohlo by to být mezi vipínačem a ventilátorem ? Dráty od vypínače mi vedou na straně řidiče a jak se točí do ventilátoru to je vidět ale nic jinýho tam není . Nemohlo by to být hned za vypínačem tam není vidět. Dik.
Vstup do výměníku je spodní a výstup horní s odvdušňovákem.
Odpory by měly bejt pod plastovým krytem na ventilátoru - pod nohama spolujezdce, ale tímhle si nejsem úplně jistej.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- Koudy
- tel.: 608984224
- auto: D3 TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Když se zaboříš ke spolujzdci pod pristrojovku, tak vyndej pružnou plast. hadici od kabin. filtru k boxu topeni a za ni se objeví plast. deska s odpor. dráty topeni. Drží to dva šrouby.
Díky jak bude chvilka tak se na to mrknu.