free1 - 2.0 di - repas hlavy ?

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
milmil

free1 - 2.0 di - repas hlavy ?

#1 Příspěvek od milmil » 28 zář 2012 23:31

Tak se mi namotal remen alternatoru pod rozvodovej ....
Co s tim ? Vsechy hydrostely jsou rozpraskany a ventily nedoviraj takze asi budou dost pokriveny (ventily a/nebo voditka).
Zatm jsem neprisel ani na to jak z toho vyloupat ven ty hydrostely.

Mate nekdo v rohu odlozenou hlavu s funkcnima ventilama? Nebo tip kdo by to dal za rozumny prachy dokupy?

Dik Milan

macejky1
tel.: 736245909
auto: EX Freelander, RRC
Kontaktovat uživatele:

Re: free1 - 2.0 di - repas hlavy ?

#2 Příspěvek od macejky1 » 29 zář 2012 23:14

milmil píše:Tak se mi namotal remen alternatoru pod rozvodovej ....
Co s tim ? Vsechy hydrostely jsou rozpraskany a ventily nedoviraj takze asi budou dost pokriveny (ventily a/nebo voditka).
Zatm jsem neprisel ani na to jak z toho vyloupat ven ty hydrostely.

Mate nekdo v rohu odlozenou hlavu s funkcnima ventilama? Nebo tip kdo by to dal za rozumny prachy dokupy?

Dik Milan

A odkud jsi ? Věděl bych kde ti to dají dokupy dobře a za rozumný peníze v Brně.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom

milmil

#3 Příspěvek od milmil » 30 zář 2012 12:18

No otazka je co jsou rozumny penize :) ja zatim napocital neco prez 4-5tis. jen za material. Brno zrovna za rohem nemam (okoli Prahy a Pardubic).
Ale kdyz mi das kontakt tak bych to zkusil poptat dik.
Milan

macejky1
tel.: 736245909
auto: EX Freelander, RRC
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od macejky1 » 30 zář 2012 12:51

milmil píše:No otazka je co jsou rozumny penize :) ja zatim napocital neco prez 4-5tis. jen za material. Brno zrovna za rohem nemam (okoli Prahy a Pardubic).
Ale kdyz mi das kontakt tak bych to zkusil poptat dik.
Milan

http://www.pavlicekmotordily.cz/

V garáži se mi válí hlava na 2.0Di. Má poškozený jedno ventilový sedlo, naťuknutý všechny hydroštely a naraženaj jeden palec na vačce. Když jsem se tam domlouval kolik by stála kompletní repase tak ( nový ventilový sedlo + ventil, všechny hydroštely, navaření a přebroušení vačky, přebroušení hlavy, atd. ) tak byla cena okolo 5 tis. Já teda nakonec koupil úplně novou nastrojenou hlavu ale cena za repas myslím nebyla špatná. Proto jsem si taky na naťuklou hlavu nechal, že ji časem nechám opravit.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom

Odpovědět