RR L322 nechce se mu zvednout
RR L322 nechce se mu zvednout
Zdravím všechny ve spolek, jsem relativně čerstvý majitel RR mám ho necelé dva měsíce a nemůžu si ho vynachválit, je to nejúžasnější auto co jsem mohl pořídit.jenže mám první problém, aristokrat je na kolenou
večer jsem ho spustil dolů a ráno se nechtěl zvednout, ani manuálně, ani automaticky při jízdě.nevíte někdo čím to může být ? díky za odpovědi

- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
Re: RR L322 nechce se mu zvednout
Určitě něco píše, většinou si to nenechá pro sebe.
Banální chyba je většinou plnění zásobníku, ale to bez diagnostiky a nebo chytré krabičky nesmažeš.
Banální chyba je většinou plnění zásobníku, ale to bez diagnostiky a nebo chytré krabičky nesmažeš.
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
-
- auto: RR L322 TD6
Co zkusit odpojit baterku a potom po zapojení reset volantem doprava a doleva.Takhle bez diagnostiky...
diky za rady panove.tak kouzelnik mel pravdu, banalni chyba, smazano a jede se dal 

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Já bych úplně nejásal, každopádně by to chtělo zastavit se někde na diagnostice zjistit, co bylo příčinou, může se to opakovat a zhoršovat.dasssses píše:diky za rady panove.tak kouzelnik mel pravdu, banalni chyba, smazano a jede se dal
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
ahoj, som zo stredneho slovenska, viete to o niekom kto sa venuje RR?