LR SIII švýcar 1973
Moderátor: stan
LR SIII švýcar 1973
Strýc prodává Švýcarskou SIII
bylo to prvni auto co dovezl Jarda ubl ze Švýcarska- Má repasovanou převodovku od Tomaše ubla.
opravovaná plachta,CB,Nezávislé benzinové topeni Eberspatcher(nema diru v blaniku!),pneumatiky 7,5 Pol-Gom,v autě je dále nový alternátor,+jsou k němu nové špičky na rám-povodni jsou ještě docela ok jedna je porezla..,komplet nové brzdy obložení prasátka(puvodni přihodi k autu,auto má puvodní zachovalý lak i interier..
je to benzín
Foto je zde-s dovolenim si ho vypujčím od Kranga:
http://imageshack.us/photo/my-images/100/vycar.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
cena 100000Kč
kontakt na mě-608908243
bylo to prvni auto co dovezl Jarda ubl ze Švýcarska- Má repasovanou převodovku od Tomaše ubla.
opravovaná plachta,CB,Nezávislé benzinové topeni Eberspatcher(nema diru v blaniku!),pneumatiky 7,5 Pol-Gom,v autě je dále nový alternátor,+jsou k němu nové špičky na rám-povodni jsou ještě docela ok jedna je porezla..,komplet nové brzdy obložení prasátka(puvodni přihodi k autu,auto má puvodní zachovalý lak i interier..
je to benzín
Foto je zde-s dovolenim si ho vypujčím od Kranga:
http://imageshack.us/photo/my-images/100/vycar.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
cena 100000Kč
kontakt na mě-608908243
Naposledy upravil(a) sudajs dne 06 led 2012 15:01, celkem upraveno 2 x.
discovery 1
Re: LR SIII švýcar 1973
Auto to je moc hezké, důkladně jsem si ho prohlížel na Písmenech, to topení je zajímavá rarita, cena krásná...
Country boy...
auto je to pekne, udajne od svycarske vojenske policie, par much ma, ale zachovaly puvodni lak a temer puvodni interier se uz take nevidi, je vybaveno svycarskym typem nato haku a ruznymi specialitami oproti beznemu provedeni a je to jedna z prvnich S3 vubec
"It's a Land Rover"
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
Nejde otevřít foto?
poslu ti vic fotek do mailu pro zajmavost
"It's a Land Rover"
prohlidka možna ve zdicich po předchozí domluvě bud se mnou nebo se strejdou..
mam tu i nějaké fotky motoru a auta v případě zajmu pošlu na email
mam tu i nějaké fotky motoru a auta v případě zajmu pošlu na email
discovery 1
Zkus to ještě inzerovat na západních serverech, tam jsou takováto hezká auta poněkud víc ceněná než v této zemi... je to škoda ho prodávat pod cenou...
Country boy...
http://www.uloz.to/12200650/lrs-7z" onclick="window.open(this.href);return false;
zde jsou nějaka další fota
zde jsou nějaka další fota
discovery 1
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Díky za dnešní prohlídku. Auto relativně pěkné (vzhledem ke stářnebo se tomu v tomto případě říká ještě mládí). Až bude řadit, tak i moje nabídka 80000,- CZK platí. Dej vědět...
Divoch
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
[quote="minerva"]Až bude řadit, [quote]
Ale copak!
Něco zásadního? Nikde jsem si toho v popisu inzerátu nevšiml. Bejt to já, tak už to mám bez kontroly naložený na vleku a přišel bych na to až za rok, při pokusu o projížďku. Příště si tě sebou vezmu na nákup.
O Autě jsem vážně přemýšlel.

Ale copak!

Když odhlédnu od toho, že "neřadí" (hydraulika, převodovka, ...?) tak je to auto ve velmi hezkém a původním stavu, ve stavu který, dnes už i u s SIII, se málokdy vidí. Plus k tomu rarita nezávislé topení.
Myslím, že pro Zdickou sekci není žádný problém řazení opravit.
Cena 80 000,-Kč za takovéto auto (s funkční převodovkou) je směšná a osobně by mně snad i urazilo kdyby mně za takovéto auto někdo nabídl něco takového. Zase důkaz deformovanosti trhu s Series LR v ČR.
Pro zajímavost auto v obdobném stavu:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale nic mně do toho samozřejmě není... nejsem prodávající ani kupující...
Myslím, že pro Zdickou sekci není žádný problém řazení opravit.
Cena 80 000,-Kč za takovéto auto (s funkční převodovkou) je směšná a osobně by mně snad i urazilo kdyby mně za takovéto auto někdo nabídl něco takového. Zase důkaz deformovanosti trhu s Series LR v ČR.
Pro zajímavost auto v obdobném stavu:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale nic mně do toho samozřejmě není... nejsem prodávající ani kupující...
Naposledy upravil(a) Rover dne 06 led 2012 17:13, celkem upraveno 1 x.
Country boy...
prosim!!!
To že nedokažeš ocenit cenu veterana ok! cena je 100 000Kč s funkční převodovkou!
jasně jsem řikal že převodovku dělal UBL a že neměl čas vyměnit tam váleček do domečku proto blbne řazení-a take jsem jasně řikal že v ceně auta je i vyměna toho válečku!
Nicmeně i přes to jde normálně řadit(občas se sekne) ale zakvedlaš a jde to-to že neumite řadit je vaše věc....
Toto nařčení mě silně uráží!
a pavle ty dveře byly na autě při koupi. jak jsem jasně řikal nemam důvod něco upravovat na veteranovi..
Oba jste byli u Ublu ty vám to jist řekli.
a ano 80 000Kč je absolutní vysměch! za to se prodavaj sežrany zmršený angličani.
Ale jak jsi řikal kup si auto z anglie vyjde tě to jistě levněji a poteší to tve srdce daleko více než puvodní zajimavy vetera;-)
Pro případne zajemce cena je včetně funkčního řazení!
nakonec bych rád aby si pavel svoje nazory o traktorech nechal pro sebe a nekazil tim naladu lidem,kteří tyto vozy dokažou ocenit!
To že nedokažeš ocenit cenu veterana ok! cena je 100 000Kč s funkční převodovkou!
jasně jsem řikal že převodovku dělal UBL a že neměl čas vyměnit tam váleček do domečku proto blbne řazení-a take jsem jasně řikal že v ceně auta je i vyměna toho válečku!
Nicmeně i přes to jde normálně řadit(občas se sekne) ale zakvedlaš a jde to-to že neumite řadit je vaše věc....
Toto nařčení mě silně uráží!
a pavle ty dveře byly na autě při koupi. jak jsem jasně řikal nemam důvod něco upravovat na veteranovi..
Oba jste byli u Ublu ty vám to jist řekli.
a ano 80 000Kč je absolutní vysměch! za to se prodavaj sežrany zmršený angličani.
Ale jak jsi řikal kup si auto z anglie vyjde tě to jistě levněji a poteší to tve srdce daleko více než puvodní zajimavy vetera;-)
Pro případne zajemce cena je včetně funkčního řazení!
nakonec bych rád aby si pavel svoje nazory o traktorech nechal pro sebe a nekazil tim naladu lidem,kteří tyto vozy dokažou ocenit!
discovery 1
Oba pánové (Pavel a Minerva) máte zřejmě zvláštní schopnost odradit případné další zájemce. Skutečně férový přístup. Neuvěřitelný... U Pavla mně to nepřekvapuje a v druhém případě mně to překvapilo.
A výměna spojkového válce případně "slave" cylinderu (aby auto řadilo) je skutečně velmi jednoduchá záležitost, kór u trojky...
A výměna spojkového válce případně "slave" cylinderu (aby auto řadilo) je skutečně velmi jednoduchá záležitost, kór u trojky...
Country boy...
Ale copak!
Něco zásadního? Nikde jsem si toho v popisu inzerátu nevšiml. Bejt to já, tak už to mám bez kontroly naložený na vleku a přišel bych na to až za rok, při pokusu o projížďku. Příště si tě sebou vezmu na nákup.
O Autě jsem vážně přemýšlel.
[/quote]
neměl bez projíždky bych tě to nenechal naložit,jsem zvyklý na určité věci.
přijed se podivat at mužeš mit porovnaní jestli to auto má cenu nějaké rachotiny(jak řikaji tyto dva zlé jazyky)-lidi co to viděli si to nemyslí a i Rover si ho prohližel osobně;-)

neměl bez projíždky bych tě to nenechal naložit,jsem zvyklý na určité věci.
přijed se podivat at mužeš mit porovnaní jestli to auto má cenu nějaké rachotiny(jak řikaji tyto dva zlé jazyky)-lidi co to viděli si to nemyslí a i Rover si ho prohližel osobně;-)
discovery 1
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Není to ani SII natož SI natož minerva. Je to obyčejné mladé auto, které před lety uteklo díky Ublovi hrobařovi z lopaty (z vrakáče). To auto je možná stav 3 (říkejme tomu patina . zní to dobře), když mu bude vše fungovat. Rozhodně ne 1a jako výše uváděný švýcar.
Ta cena je pouze můj osobní názor po tom co jsem viděl. Ty peníze skutečně mám a jsem ochoten je zaplatit. Není to plané tlachání... jako vidím u mnohých jiných inzerátů, kdy se ozývají slibotechny.
Ta cena je pouze můj osobní názor po tom co jsem viděl. Ty peníze skutečně mám a jsem ochoten je zaplatit. Není to plané tlachání... jako vidím u mnohých jiných inzerátů, kdy se ozývají slibotechny.
Divoch
Minerva - nacházíš se někde kolem roku 2000, potom by to bylo tak jak píšeš. Dneska je to trochu jinak, SIII v původním stavu, a ještě z rozjezdu výroby začíná být zajímavým a i ceněným "skoroyoungtimerem".
Pokud sis stanovil stupnici kterou hodnotíš Series LR - sudajsovo jsi ohodnotil jako 3 a to co jsem dával odkaz jako 1a tak to je naprosto mimo v obou případech. Možná se chtělo na ty fotky podívat pozorněji.
Pokud to bereš že to je obyčejné auto, tak je snad zbytečné přemýšlet o koupi a následně sudajsovi kazit prodej slušně řečeno nediplomatickými komentáři, které patřily maximálně tak do mailu...
Tomu autu přeju ať si koupí někdo kdo ho bude mít a rád a kdo ho ocení.
Pokud sis stanovil stupnici kterou hodnotíš Series LR - sudajsovo jsi ohodnotil jako 3 a to co jsem dával odkaz jako 1a tak to je naprosto mimo v obou případech. Možná se chtělo na ty fotky podívat pozorněji.
Pokud to bereš že to je obyčejné auto, tak je snad zbytečné přemýšlet o koupi a následně sudajsovi kazit prodej slušně řečeno nediplomatickými komentáři, které patřily maximálně tak do mailu...
Tomu autu přeju ať si koupí někdo kdo ho bude mít a rád a kdo ho ocení.
Country boy...
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Hoši, myslím, že to tu zbytečně vzplálo. Můj příspěvek rozhodně neměl být výzvou k satisfakci....
Cena je myslím vždycky otázkou nabídky a poptávky a zrcadlí se v ní vkus a potřeby kupců. Není moc bláznů, kteří mají zbytečné peníze, aby je utráceli za podobná auta. Kdo chce skutečnou investici, kupuje auta kolem roku 1930 nebo malosériové špeky za miliony.....osobně mě to nebere. Zatím....
Byla by škoda se hádat kvůli malichernostem. Auto má nakokec vždy takovou cenu, jakou za něj kupec zaplatí. Ne jakou má v tabulkách, nebo ve snech ne vždy objektivních fandů té či oné značky.
Kde myslíte, že skončila slovenská STW S3 Švýcar s belgickou značkou? No samozřejmě u mě....Protože jsem se na ni jel podívat s vlekem....
Sudajs sorry za plevel ve vlákně, alespoň se to tu třeba malinko zklidní....

Cena je myslím vždycky otázkou nabídky a poptávky a zrcadlí se v ní vkus a potřeby kupců. Není moc bláznů, kteří mají zbytečné peníze, aby je utráceli za podobná auta. Kdo chce skutečnou investici, kupuje auta kolem roku 1930 nebo malosériové špeky za miliony.....osobně mě to nebere. Zatím....

Byla by škoda se hádat kvůli malichernostem. Auto má nakokec vždy takovou cenu, jakou za něj kupec zaplatí. Ne jakou má v tabulkách, nebo ve snech ne vždy objektivních fandů té či oné značky.
Kde myslíte, že skončila slovenská STW S3 Švýcar s belgickou značkou? No samozřejmě u mě....Protože jsem se na ni jel podívat s vlekem....

Sudajs sorry za plevel ve vlákně, alespoň se to tu třeba malinko zklidní....
- Přílohy
-
- DSCN2380m.jpg (47.59 KiB) Zobrazeno 3825 x
Naposledy upravil(a) cyril dne 06 led 2012 18:17, celkem upraveno 1 x.