Prosba
Moderátor: Miky_CZ
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosba
"Kdyz s tim jednou zacnes, uz neprestanes"Kocur píše:Prosim prosim nebyl by nekdo ochoten objednat mo z Paddocku 2" lift na disko I?? anglicky moc neumim a tak nejak fselijak tohle proste nezmaknu tak prosim prosim a nebo jestli se tam nekdo chystate?
Inac ten LR znak, ktery pouzivas , ma k odprodeji Danodef resp Jaro
z KE.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosba
Ten znak nutně potřebuju nějaká ku.va mně ho šlohla.erik píše:
Inac ten LR znak, ktery pouzivas , ma k odprodeji Danodef resp Jaro
z KE.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Posli SZ Danovi. Mne ho nabizel Jaro- coz je jeho kamarad, ktery opravuje LR v Kosicich a ma nadherny RRC.Kocur píše:Taky by se mi libil, soupnete sem prosim link
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
jsem na tom podobne jako ty a taky bych bral 2" na disco 1 ze bychom se treba podelili o postovne....?Kocur píše:Pokud by ti no necinilo sebemensi problemy byl bych radLand Jirka píše:Klidně ti to objednám.
Řekni co chceš a nějak se domluvíme (na placení a převzetí).
Jinak na tom objednání nic není. Anglicky taky moc neumím a zvládám to.
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
no ja zase este potrebuju polyurethan kit na podvozek a mozna i ten tlumic rizeni, koupil jsem ted novej od monroe a je uplne na prd je hrozne mekej...
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
Objednat jde všechno možný, horší je to potom někdy s placením.
Máte toho navymejšlenýho za 40 táců a oba jste 250km daleko.
Já su jenom chudej moravskej kluk s jednou kapsou prázdnou a druhou vysypanou.
Dejte nějakej návrh na zaplacení a převzetí.
Kdyby jste se u mě stavili, tak to objednáme přímo na vaši adresu a zaplatíme vaši kartou.
Ono by to šlo objednat na vás i na dálku, ale musel bych znát osobní údaje (dresa, email, telefon a hlavně číslo vaší karty a poslední tři čísla autorizačního kódu vaší karty).
Jinak je objednaní v Paddocku fakt jednoduché a vysoce návykové.
Máte toho navymejšlenýho za 40 táců a oba jste 250km daleko.
Já su jenom chudej moravskej kluk s jednou kapsou prázdnou a druhou vysypanou.
Dejte nějakej návrh na zaplacení a převzetí.
Kdyby jste se u mě stavili, tak to objednáme přímo na vaši adresu a zaplatíme vaši kartou.
Ono by to šlo objednat na vás i na dálku, ale musel bych znát osobní údaje (dresa, email, telefon a hlavně číslo vaší karty a poslední tři čísla autorizačního kódu vaší karty).
Jinak je objednaní v Paddocku fakt jednoduché a vysoce návykové.