Mam prosbu: vie niekto poradit,ktore relatko je zodpovedne za fungovanie tlmenych/stretavacich /svetiel a prepinanie dialkovych a tlmenych. Kde sa nachadza?
Stalo sa mi prvykrat, ze vecer nahodim auto a nejak nesvietili tlmene svetla,iba parkovacky a ostatne osvetlenie islo. Ked som chcel dialkove,tak isli ,ale nechceli ostat zapnute,cize fungovali iba pri pritiahnuti packy.Ked som packu pustil,tak zhasli. No pri kratkej jazde s takymto obsluhovanim svetiel mi same od seba zacali tlmene fungovat a po dalsej jazde aj dialkove sa uz drzali ked som ich zapol.
Zrejme teda nejake posahane relatko,ktore trpelo studenym spojom,alebo co.
Takze iba poprosim znalcov veci, kde sa toto relatko nachadza,aby som ho mohol vyliecit, popripade,ci sa jedna o tuto zavadu relatka,alebo je to nieco ine.
Dik.
Relatko na tlmene svetla - prepinanie
Moderátor: Safraporte
Relatko na tlmene svetla - prepinanie
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: Relatko na tlmene svetla - prepinanie
dandee píše:Mam prosbu: vie niekto poradit,ktore relatko je zodpovedne za fungovanie tlmenych/stretavacich /svetiel a prepinanie dialkovych a tlmenych. Kde sa nachadza?
Stalo sa mi prvykrat, ze vecer nahodim auto a nejak nesvietili tlmene svetla,iba parkovacky a ostatne osvetlenie islo. Ked som chcel dialkove,tak isli ,ale nechceli ostat zapnute,cize fungovali iba pri pritiahnuti packy.Ked som packu pustil,tak zhasli. No pri kratkej jazde s takymto obsluhovanim svetiel mi same od seba zacali tlmene fungovat a po dalsej jazde aj dialkove sa uz drzali ked som ich zapol.
Zrejme teda nejake posahane relatko,ktore trpelo studenym spojom,alebo co.
Takze iba poprosim znalcov veci, kde sa toto relatko nachadza,aby som ho mohol vyliecit, popripade,ci sa jedna o tuto zavadu relatka,alebo je to nieco ine.
Dik.
Zkusil bych se podívat na konektor na světlech. Zahýbat drátama a prostříknout to odvlhčovačam el. kontaktů. Dělalo mi to něco podobného a bylo to vlhkostí v konektorech. V jednom konektoru jsem našel i napůl utřepanej drátek.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Re: Relatko na tlmene svetla - prepinanie
Rozmyslam,ze preco nedrzali tie dialkove.Ci to ma nejaku spatnu vazbu na tie tlmene svetla , alebo co.
Lebo tlmene su na otacavy pohyb na packe,a dialkove su na pritiahnutie packy.
Ale dik za typ.
Toto auticko je nevyspytatelne,ale mam ho rad.
Lebo tlmene su na otacavy pohyb na packe,a dialkove su na pritiahnutie packy.
Ale dik za typ.
Toto auticko je nevyspytatelne,ale mam ho rad.
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .