KEY code - help!
Moderátor: Safraporte
KEY code - help!
Otázka asi spíše pro Admina: Jelikož nechávám vyměnit v rámci záruky zámek zadních dveří, tak po mne servis chce tzv. Key code. Při koupi vozu jsem sice dostal kartičku " security information ", avšak v ní mám vyplněné pouze kolonky " Radio security code ", pak " Locking wheel nut no " a " VIN no ". Chybí mi vyplněné kolonky " Key no " a " Emergency key access code ". Kde tyto informace mohu najít, popřípadě kde je mohu dostat? Podotýkám, že jsem pak k vozu dostal i samolepku s čárovým kodem, kde pod čárovým kodem jsou 4 číslice a pak jakýsi 12-místný shluk písmen a číslic. Může to být " Key code "? Moc díky.
Freelandering - stav duše
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Re: KEY code - help!
To není Key code. Key kód si umí zjistit každý autorizovaný servis Land Roveru. Já jsem to taky uměl, ale protože už nejsem v servisu ve Vrchlabí, tak už nemám ani přístu k těmhle věcem.De Lite píše:Otázka asi spíše pro Admina: Jelikož nechávám vyměnit v rámci záruky zámek zadních dveří, tak po mne servis chce tzv. Key code. Při koupi vozu jsem sice dostal kartičku " security information ", avšak v ní mám vyplněné pouze kolonky " Radio security code ", pak " Locking wheel nut no " a " VIN no ". Chybí mi vyplněné kolonky " Key no " a " Emergency key access code ". Kde tyto informace mohu najít, popřípadě kde je mohu dostat? Podotýkám, že jsem pak k vozu dostal i samolepku s čárovým kodem, kde pod čárovým kodem jsou 4 číslice a pak jakýsi 12-místný shluk písmen a číslic. Může to být " Key code "? Moc díky.

Ten Key code po mne chce autorizovaný servis Land Rover Dorda v Liberci, u kterého byl i zakoupen náš Freelander. Bez tohoto kodu nejsou údajně schopni mi objednat nový zámek zadních dveří, který mne občas zlobí a v rámci záruky na něj uplatňuji reklamaci. Pořád mi jen napojují auto na počítač, pak někam volají ( snad i do Anglie ) a výsledek je zatím nula.
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Autorizovaný servis v tkz. GTRku je schopný najít ECA kód i KEY kód. Pokud to neumí, nemůžou být autorizovaný servis. Klidně si na ně otevři ústa
že si jinak na ně budeš stěžovat v Praze, že se honosí značkou autorizovaného prodejce a prodají ti nové auto bez řádně vyplňené dokumentace a ještě nejsou schopni tyto informace najít.

ahojky, nevim jestli uz neni pozde, ale jestli pan dorda jeste zlobi, rekni mu, ze si budes stezovat u pana Udo Richtera, to je vlastnik AMT v CR, je to nemec a vsichni z nej maji neskutecny vitr. je to docela ranar co se tyce prodejcu, boji se ho. kdyby to nepomohlo, zeptam se uda sama. mej se hezky, moni
Tak jsem dnes opět hovořil s technikem od servisu DORDA, přenesl jsem na něj veškeré výše uvedené informace, avšak stále si vedl svou, že jemu to v GTRku nezobrazuje příslušný kód. Tak jsem mu hlásil, že u Mejznara ve Vrchlabí to umějí. Takže to zase šel zkoušet... Dotaz na Admina - kdybych Ti poslal VIN kod našeho vozu, tak mi můžeš zjistit příslušné kody? Nebo klidně se u Vás zastavím, přeci jen to mám skoro jen přes kopec.
to je v pohode same
odpoved jsem asi klikla vickrat, mam tu nejakou rozdelanou praci tak jsem asi klikala a klikala bezmyslenkovite. Je skoda ze se AMT v CR chova tak divne, ten servis je jak za trest. Mejznar je pro mne moc daleko a navic minule mi vymenili desticky, ktere vubec vymenit nepotrebovaly. Tak jsem si je schovala a priste si je tam dam zpatky, az ty novy budou ojety
. Priste jedu do Rakous radeji. Mej se pekne, moni

Dobře, že začínáš sbírat náhradní díly. Jestli budeš potřebovat školení k jejich sběru ... eliott bydlí nedaleko...
Se servisy je to smutné........
Jsme holt ze země Járy Cimrmana ...... máme tady některé servisy v kterých mají rádi auta, ale chodí tam lidi co je chtějí opravovat !!! ........ a to asi vadí.......
Já mám kliku, že bydlím nedaleko Kolína kde je servis Defender a tam opravují (ne jen vyměňují) a nemůžu si na ně stěžovat......
Specializují se ale na Defendery a Disca I a II. V Praze ale prý je někdo solidní, kdo se specializuje jen na Range a Freelandery a dělal dříve v AMT.

Se servisy je to smutné........

Já mám kliku, že bydlím nedaleko Kolína kde je servis Defender a tam opravují (ne jen vyměňují) a nemůžu si na ně stěžovat......