Doporučení kam nejezdit ohledně vleků KOBRAS Benátky n. Jiz
Moderátor: Miky_CZ
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Doporučení kam nejezdit ohledně vleků KOBRAS Benátky n. Jiz
Mam plaťák. Tak sem si tak před dvěma lety řikal, nejak to bouchá ta nájezdovka, dám to opravit. Elektrika taky nebyla nejnovější, jedna firma v Praze kde ten muj německej system neuměli, mě doporučili firmu Kobras Benátky. Udelali novou nájezdovku komplet, cena cca 14, ale částečně bez DPH, takže řikám, ok, vlek pučuju, lidi se k tomu chovaj víme jak atd. Oj pravidelně mažu samo. Ted to začalo nejak bouchat, končila STK, tak si řikám, ok, pustim do teho nejakou kačku, zase jedu do Kobrasu, a objednávám komplet novou elektriku, GO brzd,a aby se podivali na tu bouchající oj tzn. i na bouchající nájezdovku. Volá mi paní že prej brzdy hrůza a že kolem 10ti. řikám ok, udelejte to. Pak mi volá že je už hotovo a že jestli sedim. Prej 18, že blablabla, a že 3 bubny nový atd atd, řikam , zapomente na to vážení, jedu tam. V tý době jsem akorát pořídil novou Disco 3, a nemela tažný, tak sem si pučil od kámoše Ochcávku, jel v létě přes celou Prahu, a přijedu do Benátek. Tam arogantní komunista že prej blablablabla kecy v kleci, řikám ok, částečně bez DPH někde okl 15ti, ok, mam vše v pořádku , pojedu na STK, atd. Poslal sem ho do háje a du k vleku. Tam chábři kol 60ti let věku v montérkách ČKD, na první pohled sympaťáci, a že prej dobrej den šéfe, atd atd, tak tady sme Vám udelali todle, tady todle, a já super kluci A KDE JE KURVA TA ELEKTRIKA:???????????????? jéééé to nám šéf neřek! vtrhnul sem k tomu komunistovi do kanclu a jen pár milimetrů na stupnici nasrání mi zabránilo mu jednu ubalit hned ve dveřích, řikám mu, kde je kurva ta elektrika, světla, o kterejch jsme se bavili atd atd atd .a von, začal mlít howna o tom jak jel nekam, a že to Božence asi zapomel říct do objednávky atd.atd, já mu vypověděl svuj příběh s tažnym, ale jel sem do Itálie, tak sem to tam ještě nechal další 2 tejdny, pak přijel jen s bajonetem vraženym pod nárazník, bez elektriky na kaskadéra. Kripl bolševická se zapřel při předání vleku, vim že byl v kanceláři, chtěli po mě za elektriku jen materiál, a na nejakej i zapoměli.Myslel sem , ok, no co , byl jsem i za horší ryby. Dojedu do Počernic s vlekem , namontuju za pomoci našich dílenskejch mameluků elektriku, plato svítí , paráda. Jeník vyjíždí z areálu, platu zhasla pravá strana, řikám , ok, asi se uvolnil nejakej drátek, zejtra pred STK na to hodim vočko. 2 hodiny druhej den házim vočko než sem na to přišel /na elektrice na vleku je nejaky divný kouzlo, že nešlusuje hned, ale až za chvíli, o to víc záhadněji ale/ Dementi zapojili osvětlení RZ obráceně, tzn. že kostra toho světýlka jakožto lucerničky byl + a ta je samo přišroubovaná na vlek což mělo za příčinu zuhelnatění jak pojistek tažného v zadní kapse, i okruhu TZ vepředu /jediné pozitivum že jsem se zevrubně seznámil s elektroinstalací nového vozítka/ a takže jsem to v neskutečnym vedru dal dohromady, volám tomu dementovi a řikám mu, šéfe, dáte mi 200 Kč? a von že jahahaha a já mu řikám, že jestli ne, tak hned jedu k němu a uvidí ten tanec. A von teda jako vo co de, řikám mu, hele, řekněte Patovi a Matovi že se nezapojuje + na kostru světel na RZ a von mlel něco vo legislativě že se to nedělá a že blbost /kripl tim myslel jako že by se netahal zvlášť zem , o čemž to samo nebylo/, tak sem vychladnul, zajel na STK, v poho prošel, 200Kč mam u pani vedoucí v pražský pobočce dodnes / a předevčírem opět blik, tentokrát levá stŕana. Lezu pod tim jak soumar, kontroluju vše, nic nenacházim, tak jedu do dílny, a po chvilce zkoumání nalézám velmi vtipnej konektor, pod jedním z nosníků byl jeden takovej ten konektor co se do něj zakousne drát, a druhym se protáhne, jakoby odbočka, kterou jsem si dovolil požívat tak maximálně počátkem 90. let u zapojení audia v Golfu II Gti, t.č. nejkundolap. Z jednoho konce koukal zkorodo-ohořelo kus drátu , celej byl řádně seškvařenej a smrděl. Jen sem tiše zavil, odpojil, udělal odbočku na osvětlení RZ z hlavního světla klasickou cestou přes samičku konektoru, a rozhodl se jim udělat na všech forech kde jsem řádnou reklamu............
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)