Přeštice 2007 - hodnocení
Moderátor: Miky_CZ
Přeštice 2007 - hodnocení
Tak teda musím říct, že se setkání povedlo. Měli jsme ten krásný pocit sounáležitosti s rodinou LR. Myslím, že to základní a důležité, co si oba s Angelou odvážíme je fakt, že LR je něco, co s náma určitě poroste a že Free nemáme navěky .... Už těď začínáme uvažovat o nějaké starší Diskošce .... . Myslím, že se k tomu kroku ještě pár měsíců budem odhodlávat, ... ale že přijde, je dnes nám oběma už jasné.
Jak bylo výstižně napsáno na tom černým tričku .....
It's a LAND ROVER - thing - you would't understand!
Díky za sraz, bylo to působivé.
Jak bylo výstižně napsáno na tom černým tričku .....
It's a LAND ROVER - thing - you would't understand!
Díky za sraz, bylo to působivé.
Freelandy 1.8i 3-door, hard top, 1998
Chtěl jsem poděkovat všem s kterýma jsem se potkal, těm které jsem neznal osobně a poprvé jsem s nima potkal, omluvit těm s kterýma jsem se nestačil rozloučit při odjezdu.
Myslím, že to byl nejlepší ročník tohoto srazu, spanilá jízda byla famózní, jeli jsme s našima dědkama až na konci a když jsem viděl před sebou ten neuvěřitelně dlouhý had složený jen z Land Roverů běhal mně z toho úplně "mráz po zádech"...
"Special thanks": Hance za ten obrovský kus práce s organizací (ještě skvěle střílí a rozumí perfektně Land Roverům), Eliotovi, že přivezl svoje obě holky, které nejenom, že jsou krásné, tak ještě projevily nevídanou odolnost, fakt smekám, Wolfee za krásného Range, Kenovi za krásného labradora, Martinovi T za famózní jedničku, klukům z CH za parádní noční pokec v angličtině, němčině a s lekcí češtiny pro ně, Potápkovi že jsem ho konečně osobně poznal (až se podruhé narodím, chtěl bych mít háro jako on), Láďovi, že snad nakonec pochopil, že když v restauraci plné mažoretek chodím často na záchod, neznamená to, že si chodím ulevit svým mužným přetlakům, ale že mně prostě fakt může být blbě od "břicha"... a pak těm všem dalším, kteří byli v pohodě a taky rozhodně všem klukům Přeštickejm...
Je to strašně příjemné, když se sejde tolik lidí a všichni jsou v pohodě, v této zemi to rozhodně nebývá obvyklé a o to víc to je pak balzám na duši...
Bylo to moc fajn, těším se za rok..., mějte se všichni fajn...
Myslím, že to byl nejlepší ročník tohoto srazu, spanilá jízda byla famózní, jeli jsme s našima dědkama až na konci a když jsem viděl před sebou ten neuvěřitelně dlouhý had složený jen z Land Roverů běhal mně z toho úplně "mráz po zádech"...
"Special thanks": Hance za ten obrovský kus práce s organizací (ještě skvěle střílí a rozumí perfektně Land Roverům), Eliotovi, že přivezl svoje obě holky, které nejenom, že jsou krásné, tak ještě projevily nevídanou odolnost, fakt smekám, Wolfee za krásného Range, Kenovi za krásného labradora, Martinovi T za famózní jedničku, klukům z CH za parádní noční pokec v angličtině, němčině a s lekcí češtiny pro ně, Potápkovi že jsem ho konečně osobně poznal (až se podruhé narodím, chtěl bych mít háro jako on), Láďovi, že snad nakonec pochopil, že když v restauraci plné mažoretek chodím často na záchod, neznamená to, že si chodím ulevit svým mužným přetlakům, ale že mně prostě fakt může být blbě od "břicha"... a pak těm všem dalším, kteří byli v pohodě a taky rozhodně všem klukům Přeštickejm...
Je to strašně příjemné, když se sejde tolik lidí a všichni jsou v pohodě, v této zemi to rozhodně nebývá obvyklé a o to víc to je pak balzám na duši...
Bylo to moc fajn, těším se za rok..., mějte se všichni fajn...
Naposledy upravil(a) Rover dne 17 čer 2007 19:09, celkem upraveno 1 x.
Country boy...
re
Zdar kluci.Tak já se také přidám a budu snad stručně hodnotit LR Cup.Jednoduše řečeno to byla famozní akce.To je ale hodně stručné tak to trochu rozeberu.Také chci poděkovat všem kdo se o tuto akci postaral.David má prostě vkus a i po kulturní stránce to bylo velmi povedené.Myslím že ti co tam nebyli mohou právem litovat.At' už to že nebyli ve šn'ůře s 54 ks LR nebo to že neviděli břišní tanečnici,super ohn'ostroj a další.Poznal jsem tam zase nějaké nové lidi a jsem rád že i já jsem se mohl zůčastnit a snad i slušně reprezentovat značku Land Rover.V týdnu budu mít fotky tak je sem dám.
Speciálně pro Káju ( Zden'ka ): Neznám tě natolik abych ti mohl plně důvěřovat a věřit tomu co říkáš ,ale myslím že jsi měl asi opravdu problémy.S čím je věc druhá.
Speciálně pro Káju ( Zden'ka ): Neznám tě natolik abych ti mohl plně důvěřovat a věřit tomu co říkáš ,ale myslím že jsi měl asi opravdu problémy.S čím je věc druhá.
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Proč ne... akorát že zatím nebyl čas je zpracovat, tak jsem vybral jen pár na nichž je aspoň zhruba poznat, co na nich jeKocur píše:dejte sem kazdej fotky
I tak je to spíš ostuda
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Ty Defíci s "L" to jste byli vy? Nebo někdo jiný? L=Sudety pro neznalé...George píše:Čágo šílenci,
moc moc povedené,dokonce to konečně chytlo i mou drahou polovičku,
díky všem za bezva strávený čas. Potápko nezapomeń se zeptat na ty kola,když tak přidám páté kolo + 1pneu celkem za 18tis.
George.
Country boy...
Pelješac pro mně rozhodně není zemně neznámá, spíš naopak, myslím, že brzo zkusíme vymyslet nějaký workshop meet pro pacienty, obávám se, že se Ti ozvu...Sam píše:Obrázek se sapíkem je nejlepší..... Za posledních pár dnů jsem si ani vínko nedal Ale koncem týdne si jedu pro vínko na Pelješac, když bude dobré, zkusíme někde popovídat.....
Country boy...
- OC
- Kontaktovat uživatele:
A to je škoda, že ses neozval, já si celou dobu říkal, kdepak je Rover? A kdepak je, hrome, Enfieldka?Rover píše:OC: dobrý, fotky dobrý, škoda, že jsme spolu nepokecali, akorát jsem se na Tebe jemně usmíval, že jsi si musel musel myslet, že jsem lehce přihřátej, když já jsem od přírody takový plachý...
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Jo Same, obrázky mého velmi, ale velmi oblíbeného Austina Powerse rotuju jednou za 3 dny, myslím, že všechny jsou dost hrozný, ale toho s tím sapíkem tam kvůli Tobě nechám aspoň 5 dnů, chceš?Sam píše:Obrázek se sapíkem je nejlepší..... Za posledních pár dnů jsem si ani vínko nedal Ale koncem týdne si jedu pro vínko na Pelješac, když bude dobré, zkusíme někde popovídat.....
Country boy...
Já Tě poznal podle barvy auta, kterou jsem Ti kdysi našel v mých kouzelných tabulkách, Enfield byl celou dobu v trezoru nahoře v klubovně a jak tam bylo tolik lidí, tak už na něj nějak nebyl čas, možná škoda, možná příště..., zbylo mně 120 ks nábojů..., budu chodit častěji na střelnici, aby se mně nezkazily... Nebo třeba něco vymyslíme, aby jsme to prubnuli dřív společně...OC píše:A to je škoda, že ses neozval, já si celou dobu říkal, kdepak je Rover? A kdepak je, hrome, Enfieldka?Rover píše:OC: dobrý, fotky dobrý, škoda, že jsme spolu nepokecali, akorát jsem se na Tebe jemně usmíval, že jsi si musel musel myslet, že jsem lehce přihřátej, když já jsem od přírody takový plachý...
Country boy...
Jo, jo, L jako Sudety jsem RR viděl, ale když on byl na mně moc novej, tak jsem ho moc nezkoumal, ale možná to byla chyba, v L jako Sudetech mám kamarády a ještě k tomu jsem v Sudetech nějakou dobu chodil na základku (Desná v Jiz.hor.), takže se pořád cítím trochu jako místní..., setrvačnost... , mám to tam rád, moc...George píše:Pro Rovera,
L jako Sudety jsme měli,ale na Range Roveru a zeleným heč.
George
Country boy...