vypadá to nějak takto:

Moderátor: Safraporte
Vsak na to ovladani kam to ma funet bude stacit motorek jeden ne? Kroutis jednim cudlem na pozie. Dalsi dva na teplotu a silu ventilatoru uz by mohly byt nahrazene im panelem.jeanes píše:Zajimavy... Kdyz jsem mel jeste renaulta, tak jsem byl taky clenem podobneho fora a byl tam jeden uzivatel, ktery si predelaval manualni klimu na automatickou. Pokud si to dobre pamatuju, tak si myslim, ze to tak jednoduche nebude. Automaticka udrzuje uvnitr vozu stejnou teplotu a reguluje si (pomoci motorku) jak moc ma foukat teply/studeny vzduch. U manualu se intenzita foukani a teplota (a i misto kam na vzduch foukat - nohy, celni sklo, pruduchy...) nastavuje rucne a automaticka prave potrebuje ty motorky... myslim si, ze to lze predelat, ale urcite to nebude trivialni...
Kazdopadne je mozne, ze tady je to udelane takovym zpusobem, ze se to jednoduse nasadi a funguje to
Prave ty otocne ovladace tahaji za lanka. Ty potrebujes ovladat motorky, takze lanka tam pak jsou zbytecne...majkro píše:Vsak na to ovladani kam to ma funet bude stacit motorek jeden ne? Kroutis jednim cudlem na pozie. Dalsi dva na teplotu a silu ventilatoru uz by mohly byt nahrazene im panelem.jeanes píše:Zajimavy... Kdyz jsem mel jeste renaulta, tak jsem byl taky clenem podobneho fora a byl tam jeden uzivatel, ktery si predelaval manualni klimu na automatickou. Pokud si to dobre pamatuju, tak si myslim, ze to tak jednoduche nebude. Automaticka udrzuje uvnitr vozu stejnou teplotu a reguluje si (pomoci motorku) jak moc ma foukat teply/studeny vzduch. U manualu se intenzita foukani a teplota (a i misto kam na vzduch foukat - nohy, celni sklo, pruduchy...) nastavuje rucne a automaticka prave potrebuje ty motorky... myslim si, ze to lze predelat, ale urcite to nebude trivialni...
Kazdopadne je mozne, ze tady je to udelane takovym zpusobem, ze se to jednoduse nasadi a funguje to
jeanes píše:Nasel jsem dalsi zajimavost, automatickou AC do predfacelifta: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Heat-AC- ... ccessories" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to mozny. Bylo by to nejjednodussi reseni... Jde jeste o el. pripojeni. K manualu vlastne jde elektrika pouze kvuli osvetleni tlacitek. Vyse jsem psal, ze ovladani teploty, smeru kam ma foukat vzduch a intenzita foukani je manualne. Kdyz nad tim tak premyslim, tak ta intenzita foukani asi menualne nebude - je to spis nejaky potenciometr... Takze manualne je pouze smer foukani a teplota... Ale s pripojenim toho panelu to asi taky bude chtit nejake znalosti... Uz si to nekdo kupte, nafotte a hodte sem navodmacejky1 píše:jeanes píše:Nasel jsem dalsi zajimavost, automatickou AC do predfacelifta: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Heat-AC- ... ccessories" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslím, že tohle má krokové motorky přímo v sobě ( v tom panelu ). Motorky tahají za táhla stejně tak jako když je ovládá člověk otáčením koleček. Takže se připojí tento panel místo panelu man. klimi a navíc se jen zapojí čidla teploty.
Ale je to jen moje doměnka podle toho jak se tak na ten panel koukám na fotce.
To je právě to,že to asi není jen tak k sehnání.Muselo by se jim to válet někde ve skladu v Rakouskujeanes píše: Uz si to nekdo kupte, nafotte a hodte sem navod
Ještě serva ovládání vnitřní cirkulace, klapek rozvodu vzduchu,přívodu studeného vzduchu a vnitřní čidla co vím jsou čtyři.petr.stefl píše:Takže do toho panelu ovládání půjde kabel od motoru,klimy,topení,větráku,čidla vnitřního a venkovního a podsvětlení?
To nezní zas tak hrozně,nebo jsem na něco zapoměl?