Mimochdem, moc by se mi v tm R16 libila pneumatika jakou mam na rezerve, Michelin Synchro 4x4 nebo jak to tam je napsane, ale to je uz vubec probem sehnat.
MOc diky za typy, rady a nabidky.
Moderátor: Safraporte
Ted jsi me dostaltagr píše:ty tam máš tuhle pneu v 16? většinou jsou v 17" 225/55 R17
Sláma Karel píše:Tady si je vydraž na aukru. Jsou zatím za hubičku, na to že jsou nové i když dva roky staré.
http://aukro.cz/item1310405641_215_65r1 ... japan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
K
Dovolím si polemizovat. Free1 po face měl ve specifikaci jednotlivých výbav rozměr pneumatik 15,16,17 i 18 palců. Záleželo na stupni výbavy, modelovém roku a zemi určení. Vím to určitě, řešil jsem to když jsem auto kupoval. Shodou okolností mám stažené specifikace takže mohu poskytnout. Původní rozměr kol se dá zjistit i z VINka. Perličkou je že podle VIN mám mít 15" a ty jediný nemám zapsány v TPtagr píše:No free 1 po face.měla většinou disky 17" tak protose ptám. a Loni jsem u Brna zapad do návěje i já - ale byl jsem ještě nízký- přesto jsem se po 20 minutách vyhrabal, po poli,kde bylo méně sněhu překážku objel a frčel jsem dál- měl jsem zimáčky
No vzorek by mely mit, na tom aukru je mam vyfocene jeste zabalene od dodavatele.. Jen doufam, ze je nema dva roky na sklade a nejsou stare 3.. Nerad bych na tom jezdil jen jednu zimutagr píše:tak držím palce at ti to vyjde, jestli jsou jen 2 roky staré tak by jsem se tak moc nebál, hlavně aby měly vzorek a snad jako takové budou k něčemu
Pise, ze jsou stare dva roky, takze tri zimy ze zakona nebudou moznetagr píše:Re: Rudo tak to koukám , díky moc za info člověk se pořád učí![]()
Re: MAjkro záleží i na uskladnění ale za ty prachy snad 2-3 zImy vydrží a pak holt JINÉ ,nebo dle stavu puchření
Tak to se mozna pletu, asi jsem to zaslechl od babicek v tramvaji :0) Myslel jsem ze stari max 4 roky je ve vyhlasceSláma Karel píše:Podle jakého zákona?Pokud vím, tak zákon udává akorát hloubku vzorku min 4mm a od kdy do kdy, ale o stáří pneumatik nevím.
![]()
Akorát znám doporučení od Besipu4mm 4měsíce v roce (což nejde kvůli zákonu) a stáří 4roky. Ale to je jenom doporučení nic jiného.
K