Zdar vsem!
jak jsme se dozvedel, ze mam oře v pořádku, musím ho otestovat ...zatim jsem brodil jen jednou ... a to do vyse asi 2/3 kol .... Jakou mate zkusenost s brodenim s Free?
Neriskuju s rozpalenym autem prasknuti bloku motoru nebo neceho dalsiho .. kdyz najedu do ledoveho potoka?
Pri poslednim průjedu mi "caklo" zespoda na motor a docela to zasycelo ... ryskuju a zblaznil jsem se, nebo je to ok?
Jakou potrebuju ochranu a udrzbu, abych Landymu neškodil?
Brodění s FreeLandym
Moderátor: Safraporte
Brodění s FreeLandym
Freelandy 1.8i 3-door, hard top, 1998
Dle manuálu můžeš brodit do hloubky 40 cm, dle mé zkušenosti jsi omezen výškou prahu ( opravdu přes něj voda přeteče ).
Free má citlivé agregáty ( elektro, alternátor, nasávání atd. ) poměrně dost vysoko, takže nic nehrozí.
Ve vodě pak platí všeobecné zásady:
- brod nejdřive projdu pěšky, nebo otestuji tyčí
- ze dna případně odstraním ostré kameny, či jiné překážky, to samé při vjezdu a výjezdu
- dobře zvolit místo vjezdu a výjezdu
- zvolna, ale pod plynem jedu, nikdy se nezastavuji, ani nevypínám motor!
- po vyjetí z vody pak jen párkrát přibrzdím, abych osušil brzdy
- pokud je voda spíše bahnitá, tak wapkou při nejbližší příležitosti vystříkám celý spodek
Největší problém dle mých zkušeností je s bahnitým jílovým dnem, to je pak svízelná situace, nejlepší řešení je pak jezdit s dvouma vozama a to jedno mít nachystané k vyprošťovací akci.
Prasknutí bloku určitě nehrozí, to by jsi pak nesměl jezdit ani v dešti, nebo ve sněhu....
Jinak to je dobrá zábava...
Free má citlivé agregáty ( elektro, alternátor, nasávání atd. ) poměrně dost vysoko, takže nic nehrozí.
Ve vodě pak platí všeobecné zásady:
- brod nejdřive projdu pěšky, nebo otestuji tyčí
- ze dna případně odstraním ostré kameny, či jiné překážky, to samé při vjezdu a výjezdu
- dobře zvolit místo vjezdu a výjezdu
- zvolna, ale pod plynem jedu, nikdy se nezastavuji, ani nevypínám motor!
- po vyjetí z vody pak jen párkrát přibrzdím, abych osušil brzdy
- pokud je voda spíše bahnitá, tak wapkou při nejbližší příležitosti vystříkám celý spodek
Největší problém dle mých zkušeností je s bahnitým jílovým dnem, to je pak svízelná situace, nejlepší řešení je pak jezdit s dvouma vozama a to jedno mít nachystané k vyprošťovací akci.
Prasknutí bloku určitě nehrozí, to by jsi pak nesměl jezdit ani v dešti, nebo ve sněhu....
Jinak to je dobrá zábava...
Freelandering - stav duše
SUPER, SUPER, SUPER!!!
Jak jsem rikal, jednou jsem brodil, ale jen pres malinkej brodicek .... i kdyz uprostred jsem mozna k tomu prahu taky dosel .... pravda ... byl to brod, ke kteremu me poslal mistni Off-roadak, takze jsem vedel, do ceho jedu ... ale nenapadlo me, ze je treba projit nejprvá pesky, odstranit bordel a pak teprvá najet s traktorem .... ale logiku to ma ... prorazit si gumu o volne odlozenou urizlou ze dna trcici trubku .... zadnej med ....
BRODENI ZDAR!! ... diky za fotoukazky .... priste dodam vlastni ....
Jak jsem rikal, jednou jsem brodil, ale jen pres malinkej brodicek .... i kdyz uprostred jsem mozna k tomu prahu taky dosel .... pravda ... byl to brod, ke kteremu me poslal mistni Off-roadak, takze jsem vedel, do ceho jedu ... ale nenapadlo me, ze je treba projit nejprvá pesky, odstranit bordel a pak teprvá najet s traktorem .... ale logiku to ma ... prorazit si gumu o volne odlozenou urizlou ze dna trcici trubku .... zadnej med ....
BRODENI ZDAR!! ... diky za fotoukazky .... priste dodam vlastni ....

Freelandy 1.8i 3-door, hard top, 1998