radiator klima
Moderátor: Safraporte
radiator klima
Ahoj,jak se dostanu k radiatoru klimatizace.Dik
Re: radiator klima
Zdarec, řešili to v servisu když mi teklo cosi pod palubkou - nakonec to byl právě radiátor, museli rozebrat celou palubku - prej práce tak na den 
No tak držím palce !!!

No tak držím palce !!!
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Jestli Ti jde o dezinfekci tak vyndat pylový filtr a jsi u radiátoru (MY 2006), pravda pouze z jedné strany. Je-li nutno i z druhé, prostrčit hadičku odtokem kondenzátu.
ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Můžu takovej poddotaz? Co ti teklo pod tou palubkou a jak se to projevilo? Já když nastartuju tak mi pod ní něco škrundá,ale já doufal že je to jen zavzdušněný... 

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Zdarec,
asi v březnu se mi začala objevovat malá loužička na podlaze pod plynovým pedálem - cca tak do 3 cm v průměru, nechal jsem to asi 14 dní a pak jsem nevydržel s nervama a odvezl to do servisu, tam mi řekli že se jim to moc nezdá a nejspíš je to z radiátoru topení a aby to mohli zkontrolovat tak že se musí rozebrat celá palubka, původně chtěli vyměnit radiátor topení za asi 25000 !!! , nakonec to jen zaletovali za cca 5000, vydrželo to asi 2 měsíce a pak zase pár kapek na podlaze
tak jsem koupil tekutinu na utěsnění mikrotrhlin chladícího systému - zatím jsem ji tam ale nenalil protože to zase přestalo a byl jsem teď 14 dní na dovolený, tak uvidíme tendle víkend...
Jinak jsem to tu někde psal myslím pod titulkem : topení teče
asi v březnu se mi začala objevovat malá loužička na podlaze pod plynovým pedálem - cca tak do 3 cm v průměru, nechal jsem to asi 14 dní a pak jsem nevydržel s nervama a odvezl to do servisu, tam mi řekli že se jim to moc nezdá a nejspíš je to z radiátoru topení a aby to mohli zkontrolovat tak že se musí rozebrat celá palubka, původně chtěli vyměnit radiátor topení za asi 25000 !!! , nakonec to jen zaletovali za cca 5000, vydrželo to asi 2 měsíce a pak zase pár kapek na podlaze

Jinak jsem to tu někde psal myslím pod titulkem : topení teče