stále svítí kontrolky TC, ABS a příliš průdký terén
Moderátor: Safraporte
stále svítí kontrolky TC, ABS a příliš průdký terén
Ahoj cestou z Brna ze servisu po 50km jsem se rozjížděla na křižovatce pomalu a byly tam rozsypané malé kamínky a začlo mi svítit TC, ABS a ta značka příliš průdký terén a nvm vůbec proč
stále to svítí...přítel mě zabije jelikož to auto má teprve týden...přitom jezdím opravdu pomalu

Re: stále svítí kontrolky TC, ABS a příliš průdký terén
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 23:15, celkem upraveno 1 x.
ale mám ho na starost 

...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 23:15, celkem upraveno 1 x.
Zrovna sem jela z Brna ze servisu s jinym problemem co uz tam byl kdyz se kupoval
- Distruptor
- auto: Freelander, D4?
Ahoj, tieto chyby su u starych freelandrov caste a priatel s nimi musi ratat, pred kupou auta by kazdy mal preletiet fora o konkretnom aute a zistit co ho moze stretnut, tu mas riesenia z UK fora http://forum.landrovernet.com/search.ph ... hid=186490 V prvom rade by som skontroloval ci ti svietia brzdove svetla, ci su v poriadku poistky (na poistkovej skrini pod volanom mas popis na co su jednotlive poistky) a ci mas v poriadku kable na riadiacej pake. Castou pricinou je aj je aj zaneseny ci poskodeny ABS senzor na kolese.

Naposledy upravil(a) Distruptor dne 09 čer 2010 22:55, celkem upraveno 1 x.
Land Rover FREELANDER Td4, HSE, 5dv, 2005, automat
děkuji, no to si nezkontroloval jelikož i ten autoservis byl docela seriozni v jednani a tak...po tydnu uz tolik problemu
-
Ahoj,jelikož i já jsem tento problém řešil,můžu ti napsat tohle. Určitě to musíte nechat napíchnout na diagnostiku,která umí na těhle autech číst i ABS. Tam ti řeknou přesně co to je. Je fakt víc věcí,které to mohou dělat. Přes senzor ABS v kolech až po ABS modulátor jako v mém případě.