Moderátor: Miky_CZ
Nepustejjirka116 píše:Ano.Výhoda byla ta že se ty kritické místa nechaly objet.Většinou se to vynechávalo ,protože se tam furt válel nějakej Def na navijáku
.Teď se do mě pustěj defíkáři
zdenále píše:Zdravím všechny příznivce LR. Pokud všechno dobře dopadne přivezu si nejpozději v pátek
vysněnou D III. Tímto bych se rád přihlásil, pokud je to ještě možné, na akci v Boru.
Byl by to můj první výjezd. Rád poznám nové lidičky a rád se i přiučím. Jsem ze Svitav, tak mohu
přijet i o něco dříve a pomoci s přípravou, bude-li třeba. 1auto + 1osoba
Zdeněk
Jéje, když voláš patrola není se čemu divitfugín píše:Paráda pěkně se to rozrůstá. Jinak byl jsem se dnes konečně trochu projet abych zjistil jestli jsem ty nový závěsy kardanu dobře přitáhl a zbluňk zůstal sem viset v louži plný labskýho bahna. Přijel mě vytáhnout kámoš s patrolem a šup už sme v tý louží seděli na břiše oba. Copak já,sem na to s free docela zvyklej ale pro něj to byla těžká potupa. Nakonec přijela záchrana z místního JZD.....
seznam aktualizuju na minulý stránceDomino18 píše:Takkolik nas teda jede?a vkolik hodin cca dame sraz ?
to je nemilé... doufáme že to neznamená že nepřijedeš? Jestli máš malý děti,jede se mnou dcera 18 let. Ráda s dětma pomůže..miki1 píše:Tak manžel mi jede na služebku a nechá mě v tom samotnou.![]()
![]()
A já mám zrovna rozhrabaný autofugín píše:...jede se mnou dcera 18 let...