Výhoda byla ta že se ty kritické místa nechaly objet.Většinou se to vynechávalo ,protože se tam furt válel nějakej Def na navijáku
  Výhoda byla ta že se ty kritické místa nechaly objet.Většinou se to vynechávalo ,protože se tam furt válel nějakej Def na navijáku  .Teď se do mě pustěj defíkáři
 .Teď se do mě pustěj defíkáři 
Moderátor: Miky_CZ
 Výhoda byla ta že se ty kritické místa nechaly objet.Většinou se to vynechávalo ,protože se tam furt válel nějakej Def na navijáku
  Výhoda byla ta že se ty kritické místa nechaly objet.Většinou se to vynechávalo ,protože se tam furt válel nějakej Def na navijáku  .Teď se do mě pustěj defíkáři

Nepustejjirka116 píše:Ano.Výhoda byla ta že se ty kritické místa nechaly objet.Většinou se to vynechávalo ,protože se tam furt válel nějakej Def na navijáku
 ale sleduju te
 ale sleduju te   

. Pokud všechno dobře dopadne přivezu si nejpozději v pátek
 . Pokud všechno dobře dopadne přivezu si nejpozději v pátek . Tímto bych se rád přihlásil, pokud je to ještě možné, na akci v Boru.
 . Tímto bych se rád přihlásil, pokud je to ještě možné, na akci v Boru. zdenále píše:Zdravím všechny příznivce LR. Pokud všechno dobře dopadne přivezu si nejpozději v pátek
vysněnou D III. Tímto bych se rád přihlásil, pokud je to ještě možné, na akci v Boru.
Byl by to můj první výjezd. Rád poznám nové lidičky a rád se i přiučím. Jsem ze Svitav, tak mohu
přijet i o něco dříve a pomoci s přípravou, bude-li třeba. 1auto + 1osoba
Zdeněk

Jéje, když voláš patrola není se čemu divitfugín píše:Paráda pěkně se to rozrůstá. Jinak byl jsem se dnes konečně trochu projet abych zjistil jestli jsem ty nový závěsy kardanu dobře přitáhl a zbluňk zůstal sem viset v louži plný labskýho bahna. Přijel mě vytáhnout kámoš s patrolem a šup už sme v tý louží seděli na břiše oba. Copak já,sem na to s free docela zvyklej ale pro něj to byla těžká potupa. Nakonec přijela záchrana z místního JZD.....
 A jinak si z toho nic nedělej, já umím zakopat auta co prý ani zakopat nejdou
 A jinak si z toho nic nedělej, já umím zakopat auta co prý ani zakopat nejdou   

(http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 14#p223414" onclick="window.open(this.href);return false;)
 (http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 14#p223414" onclick="window.open(this.href);return false;) (723 952 733)
 (723 952 733) a vkolik hodin cca dame sraz ?
  a vkolik hodin cca dame sraz ?seznam aktualizuju na minulý stránceDomino18 píše:Takkolik nas teda jede?a vkolik hodin cca dame sraz ?

to je nemilé... doufáme že to neznamená že nepřijedeš? Jestli máš malý děti,jede se mnou dcera 18 let. Ráda s dětma pomůže..miki1 píše:Tak manžel mi jede na služebku a nechá mě v tom samotnou.

A já mám zrovna rozhrabaný autofugín píše:...jede se mnou dcera 18 let...