Taká sa už nenajde.
A kludne ju nechat polepit folii.
O tom podvozku se bude všem ještě dlouho po nocích zdat

Moderátoři: Miky_CZ, Acon, Sláma Karel
Přesně tak.....matooo píše: 21 úno 2019 15:36 Keby som zhanal disco2 tak by som po tej zelenej skočil hned aj keby som si mal půjčit od
Taká sa už nenajde.
A kludne ju nechat polepit folii.
O tom podvozku se bude všem ještě dlouho po nocích zdat![]()
ono prvotní zadání na offfóru bylo asi 150-250 jestli se nemýlím.... Ale to je jedno, člověk postoje v průběhu života mění, to je přirozenýhabakuk píše: 21 úno 2019 13:46 Káru za 100litrů tak chápu že 170 je trošku jinde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Orezle jsou všecky, jedině že by si zajela do Itálie. A kuchle mechy nejsou problém vrátit zpět. Prostě kdo chce moc .... to pak akorát překombinuje.habakuk píše:No, ale tvoje priority jsou takové zvláštní. Nechceš automat to chápu. Nechceš auto s kuchléma měchama to nechápu. No a pak vyřadíš auto co má vorezlé rám ale jinak faj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tak jsme tam teda byli... Auto z venku pěkné, interiér taky. Poničená sedačka řidiče, ale jinak ok. Uzávěrka vyvedená v kabině od prvopočátku. Ace zdá se funkční, asistent také. Zespod kapalo všechno co mohlo včetně nafty (vepředu pod motorem i vzadu na rámu). Přední diferák nějaký zploštělý, asi chytl ránu. Kříže na kardanu mají vůli. Vzadu hadr spojka v dobrém stavu. Spojka počátek bez záběru, pak dost tuhá, asi mrtvý váleček. Převodovka ok, motor ok, jen asi nějaké ložisko v řemenici píská. Koroze viz fotky. Podle mě zadek opravdu v brzké době na výměnu, ale ať si teda každý posoudí sám. Kolik má mít ten rám tloušťku? 6-7mm? Tak tak 4-5 bylo pryč, durch to nebylo, ale na tahání 3,5t vleku bych si teda taky netroufla. Co mě odradilo absolutně byly prorezlé prahy po celé délce auta na obou stranách. Rez lezla navrch i skrz koberečky do kabiny a to myslím, že to pán z tama hodně drhnul. Páté dveře prorezlé na 2 místech skrz. Zajímavě tmelené díry na střeše. Pán se na bazoši tváří jako soukromník, ale je to vlastně malý autobazar.JulieZvire píše: 21 úno 2019 12:30No tak pánové, kdyby měl někdo zájem, u tohoto je zadní část na výměnu. To je nějakých 10-15 tis za ten díl + práce...? Je sice za 100tis a jinak vypadá fajn. Ale... já asi couvám. To mi přijde jednodušší ten blatník... Tak zas nicJulieZvire píše: 21 úno 2019 09:49 Tady na tohle jste se nebyli náhodou taky dívat?
D2 Praha, neví jestli jde vyvést mezinápravovka, měchy tam prej asi nebyly, nějaká koroze že tam je ale pošle fotky, pán asi překupník - prodává dost aut.
https://auto.bazos.cz/inzerat/100486775 ... nualCR.php![]()
Praha.jpg
praha2.jpg
praha3.jpg