Navijáky
Moderátor: Acon
Nene s nárazníkem nic není děláno, tak jak byl se namontoval, pouze je na něm, přiděláno okénko. Tady to je zboku abys viděl polohu navijáku. Jednou je to sice na starším autě, ale bylo to přiděláno úplně totožně.
- Přílohy
-
- bucovina_240.JPG (158.99 KiB) Zobrazeno 6824 x
-
- rfarcau03_060 taky foto disco.JPG (171.3 KiB) Zobrazeno 6824 x
Nech Ta to nemyli, ten navijak je oproti beznym navijakom obrovsky
Je osadeny najhlbsie a najvyssie ako sa da. od priecky ramu( ta pod chladicom) je menej ako 1cm. Posuvali sme aj chladic klimy aj chladic automatu, aby sme ho tam dostali. Predna cast ramu auta bola spevnena a upravena( vyrezany kus ramu a vytvorena kontrukcia pre montaznu platnu).
Navijak je v original SW platni, ktora bola taktiez vyrazne upravena( navijak ja v nej komplet posunuty do strany).
Cele sme to robili( teda nie ja, ale velmi sikovny mechanik-upravca) za ucelom ziskana co najlepsieho najazdoveho uhlu. Podarilo sa ma dokonca najazdovy ulhol zlepsit oproti seriovemu stavu.

Je osadeny najhlbsie a najvyssie ako sa da. od priecky ramu( ta pod chladicom) je menej ako 1cm. Posuvali sme aj chladic klimy aj chladic automatu, aby sme ho tam dostali. Predna cast ramu auta bola spevnena a upravena( vyrezany kus ramu a vytvorena kontrukcia pre montaznu platnu).
Navijak je v original SW platni, ktora bola taktiez vyrazne upravena( navijak ja v nej komplet posunuty do strany).
Cele sme to robili( teda nie ja, ale velmi sikovny mechanik-upravca) za ucelom ziskana co najlepsieho najazdoveho uhlu. Podarilo sa ma dokonca najazdovy ulhol zlepsit oproti seriovemu stavu.
- Přílohy
-
- IMAG0181.jpg (90.13 KiB) Zobrazeno 6769 x
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
To že to není žádný drobeček, jsem si všiml. Původně jsem chtěl naviják dát mezi rám, ale tam se nevleze.
Ta tvá úprava jde vidět na první fotce. Jenže já bych chtěl zachovat (prozatím) originál nárazník, tak budu muset jít asi cestou jak Pajam a zavěsit ho pod rám.
Díky za fotky, budu to muset pořádně proměřit a uvidím.

Díky za fotky, budu to muset pořádně proměřit a uvidím.

- Přílohy
-
- Husky8[1].gif (7.47 KiB) Zobrazeno 6756 x
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Dotaz
Mam dotaz,jaky kdo pouzivate synteticky lano a jaky prumer.
Zajima me jestli na 30m je prumer lana 8mm azaz a nebo radeji 11mm.Cena uz je zase o 2tsc kc jinde.
Argument ze ,,radeji tlustsi at to dyl vydrzi" mi neprijde oduvodnujici,ocel.lano je snad taky jen do prumeru 10mm ne?
Dik, Honza
Zajima me jestli na 30m je prumer lana 8mm azaz a nebo radeji 11mm.Cena uz je zase o 2tsc kc jinde.
Argument ze ,,radeji tlustsi at to dyl vydrzi" mi neprijde oduvodnujici,ocel.lano je snad taky jen do prumeru 10mm ne?
Dik, Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
ja mam odzkouseno lano dyneema 10mm a jsem moc spokojenej, az ho osoupu, koupim znova toto a sice u huntera www.shop4x4.cz
Já mám nasazíno xwinch 12000 se sintetikou 11mm a zde ho můžete vidět v akci i když bez použití dynamický kurty, která se natahovala a zkracovala bych ho asi přetrh : http://www.youtube.com/watch?v=dDC-ZRsQTG8 . Akce byla zhruba před měsícem na silnici z Bečova nad Teplou do obce Háje u Krásna nad Teplou a v extrémním místě bylo cca 1m sněhu, auto se většinu doby táhlo po břiše...