Já mám na záhrádce klasické 4ks Helly Rallye 3000. Chtěl jsem světla, dostupná, která svítí, což tyto bezezbytku splňují.
Dostupná z důvodu, když ho někde rozlousnu, tak nebudu muset na náhradní X dní, týdnů, čekat. Mám je tam 2roky, jezdím v lese, všude možně a zatím drží, bez jakékoli ujmy a to mají pr. tuším 230mm a nad zahrádku koukají cca o 10cm. Jsem tedy spokojen, jednoduchá, neboli žádná údržba a v lese to prosvědcuje stromy

Mám Defendra, tak jsem chtěl, aby to bylo stylové, nějaké ledky a pod. moderny, si na něm nedovedu představit. Na Disku je to jiné... Já se zdléd v nějakém islandském "stroji" na který jsem narazil někde na webu.
Kdybych to řešil teď, asi bych zvažoval ty Wipac, klasiku k L.R. Tuto spojitost, jsem dříve neznal
Zapojení mám samozřejmně přez relé na samostatný "zdvojený" vypínač. Jeden mám v dosahu řidiče a druhý (hlavní) u spolujezdce. Používám ten u řidiče samozřejmně a "hlavní" světla tedy skoro vůbec nepřepínám, mám pořád zaplé potkávačky. Ten u spolujezce je pro policajty, protože to mám přeci světla pracovní, ne přídavná dálková

To ovládání světel jsme oddělili, z toho důvodu, že u Defů, tento přepínač poměrně "odchází", konkrétně já, mám za dva roky třetí kousek. Tímto zapojením, se to vyřešilo, a mám klid.
Tech. podrobnostim nevysvětlím, nejsem elektrikář, nechal jsem to tedy na odbornících