Olej černej jako bota a měrka zkroucená jako by ji původní majitelka chtěla při kontrole vyšroubovat

Díky za radu...

Moderátor: Safraporte
Sakra Cyrile to je divný, že kupuješ auto a nepodíváš se na to?! A ty to auto už nemáš v záruce? Tím myslím garanční servis?cyril píše:Jak tak na to koukám, řeší se tady servisní interval motoru Free od roku 2002. Ale Freelander II od roku 2006 se 152PS má přece motor jinej. Tak jsem z toho jelen. Dnes jsem totiž vytáhl měrku, že mrknu na olej v motoru a docela jsem se zhrozil.
Olej černej jako bota a měrka zkroucená jako by ji původní majitelka chtěla při kontrole vyšroubovat. Jestli to tak má být, smekám...přijde mi to ale divný. Na servisku jsem zatím neměl čas kouknout, ale chystám se na to. Servis si budeme dělat sami, tak doufám, že nějakej sud oleje kterých na firmě máme už dost bude pasovat.
Díky za radu...
To budu řešit až když to auto budu kupovat na parkovišti od chlápka v maskáčový bundě a s černejma brejlema....ne v autorizovaném servisu "House of England"....Neřešil!!!! Moje blbost!!! Člověk se pořád učí.....moon13 píše:
Sakra Cyrile to je divný, že kupuješ auto a nepodíváš se na to?! A ty to auto už nemáš v záruce? Tím myslím garanční servis?