F1 Predný ochranný rám
Moderátor: Safraporte
- Wisky
- tel.: 0915 236 273
- auto: Freelander Td4
Re: Predný ochranný rám
Ako hovorím ja som na STK ešte problém nemal a pracovníka tieto veci absolútne nezaujímali. Zápis rámov a podobných vecí do TP začal až od roku 2005 . Nehovorím že sa mi to nemôže stať ale snažím sa jazdit tak aby som neohrozoval chodcov ani ostatných vodičov . A dalšia vec je že odkedy u nás vymenili klasické papierové technické preukazy za plastové s čipom je problém skontrolovať pri cestnej kontrole čo je a čo nieje v TP zapísané lebo ešte nedodali aj čítačky na čipové TP
Rám sa mi na aute páči a nechystám sa ho dávať preč

Land Rover Discovery Sport 132 kW, 9 AT
Hippo , Freelander Td4 , 2002 , 225/65 R 17, LED , Xenon , Garmin
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX- Mercedes Benz C-classe
EX - Suzuki Grand Vitara
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX - Suzuki Grand Vitara
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jenom k těm světlům - neplést dálková a pracovní světla. Počet a svítivost dálkových je omezený, u pracovních ne, akorát je nesmíš zapnout za jízdy, musí mít samostatný vypínač a kontrolku správné barvy.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- PEPO
- tel.: 0905605225
- auto: FREELANDER+D3
Aj ja som doteraz problém nemal-až teraz..Wisky píše:Ako hovorím ja som na STK ešte problém nemal a pracovníka tieto veci absolútne nezaujímali. Zápis rámov a podobných vecí do TP začal až od roku 2005 . Nehovorím že sa mi to nemôže stať ale snažím sa jazdit tak aby som neohrozoval chodcov ani ostatných vodičov . A dalšia vec je že odkedy u nás vymenili klasické papierové technické preukazy za plastové s čipom je problém skontrolovať pri cestnej kontrole čo je a čo nieje v TP zapísané lebo ešte nedodali aj čítačky na čipové TPRám sa mi na aute páči a nechystám sa ho dávať preč
![]()
Ked pôjdeš na stk-daj vedieť ako si dopadol
Myslím že ťa tiež dovnútra ani nepustia..
Mne sa to tiež páči a po stk tak išiel rám naspäť..
No ale ak to začne vadiť aj policajtom,tak potom ho asi už zhodím nastálo
- Wisky
- tel.: 0915 236 273
- auto: Freelander Td4
Ked som bol naposledy na STK tak som mal rám aj svetlo a nikomu nič nevadilo 
Land Rover Discovery Sport 132 kW, 9 AT
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX - Suzuki Grand Vitara
Volvo XC60 2,4 D A/T
EX-Mitsubishi Outlander
EX - Suzuki Grand Vitara
Jednou mě na STK vyhodili, že není zapsaný v tech.průkazu, tak jsem ho na dvoře STK sundal / 4 šrouby /a najel jsem do haly a prošel bez ztráty květiny a nyní ho preventivně když jedu na STK sundám a pak znova nasadím, pro policajty mám dodatek od p. Stehlíka, který je z homologace pro vozy Jaguar a LR, že doplněk je schválený pro vozidlo VIN ..... + moje SPZ a zatím klid 
- knedlousek
- tel.: 732 515 067
- auto: Def110,D2,Free1,RR
Nečekám že tady něco takého seženu, tu trubku si snadno vyrobím sám, ale neporadil by jste někdo z čeho udělat ty krycí gumy? Z čeho je použít nebo tak?

chci tam vrátit přídavný dálky, ale nechci tam mí ten celej rám, kterej teď prodávám

chci tam vrátit přídavný dálky, ale nechci tam mí ten celej rám, kterej teď prodávám
LR Defender 110 Td5 (1999)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
LR Discovery 2 Td5 (2004)
LR Freelander 2.0di (2000)
RR L322 3.0 Td6 (2006)
Jeep Willys MB (1944)
Suzuki Samurai (?)
-
Egerlander_CZ
- auto: freelander 2
Zdar. Rám a nášlapy se dají koupit na nejlevnějšírámy.cz Jsou homologované. Zápis do TP dělají na místě. To dvojkový free co je tam na fotkách je můj mazel 
Pokud vím tak ty světla jsou schválený jako přídavné světlo do mlhy a jako světlo pracovní.Takže musíš taky správně zapojit(samostatně ,vypínač s kontrolkou stavu......)Tady jsou certifikáty-
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- deyva
- auto: Free I 3D 2.0Di,2000
Nášlapy jsou jen na okrasu
... Jeden nášlap v karoserii drží na čtyřech šestkách šroubech, kde i ty origo držáky jsou měkký jako blato (snadno se ohnou jakkoliv) a navíc ty matky vlisovaný do karoserie se protáčí, takže tam asi ani moc nedrží
... Po tom, co jsem je shodil z auta, jsem se divil, že vůbec udržely švagrovou