freeland píše:
V dnešní době, ubejvá dobrodruhů, co si jedou koupit auto s kleklým motorem a nemůžou to pomalu ani projet a ani prověřit cestou domů.. Je to risk jak sviňa a do toho se nikomu už nechce.. A když se někdo takovej najde, tak ti nabídne takovou směšnou cenu, že mu křápneš telefonem, a nebo ho vyhodíš od baráku...
No myslím, že s těma šesti Masarykama to není tak hrozně daleko od toho za kolik bych to koupil třeba i já na vrakáč. Já je třeba pořád mezi 20-25tis podle zbytku stavu kupuju.
Tim píše: Jo a pět Palackejch je málo, ale za šest Masaryků Tě to snad i dám
Je ale fakt, že jsem třeba včera koupil na vrakáč Free 5dv, plně pojízdný, akorát špatná zadní a PP stahovačka, ruční brzda KO a děravý výfuk. Dával jsem za něj 28tis, ale nemá třeba zaplacené EKO ani dělanou visco.
U Mikyho také stojí nějaký pěkný, ale pán za něj chce okolo 35tis a také má padlý motor 1,8. (to už já nekoupím)
Ale chtěl jsem tím říci, že pokud to bude Tim někde pořádně inzerovat i s foto a pořádným popisem, tak se to třeba za těch 30tis i prodá.
Time já tě chápu, ale pravdou je, že já tyhle stavy mívám se svými dvěma DasAutama. To jsou sračky strašný a taky vždycky, když se na nich něco zase posere, říkám, že je prodám tak jak jsou neopravený. A pak vždy když vychladnu, tak mi je líto těch obřích investicí, co už v nich jsou a říkám si, že když už je tam všechno vyměněný, tak to musí začít fungovat (a ono ne) Ale vždy je zase jako vůl nechám spravit.
V klidu to zainzeruj na všech servrech (a že jich je) a uvidíš. Třeba se někdo ozve a koupí to. Nebo to mezitím pořádně promyslíš a napadne tě nějaké řešení.
K