Moderátor: Miky_CZ
no mam v plane zrusit ram, zrezat spodok narazniku a dat tam najazd ale to je hudba buducnosti, zatial sa chystam na generalku motora nech jazdi co najdlhsie + vyvarat podbehy lebo tam znich vela neostalo za tie roky...Acon píše:congratulationsZruš ten ohavný rám, čo znižuje nájazdový uhol (na druhej strane trochu ochráni nárazník) a na podobné kúsky si zaobstaraj adekvátne pneu. Potom to bude brnkačka
vdaka, no teren v sl je doslova vsade podla stavu miestnych vozoviekpeto píše:gratulujem k novenmu auticku a vela stastnych kilometrov prejem![]()
kde v SL je taky teren??
no tak ty tam mas snat viac hlinikubrudr píše:Tak tohodle se bojim,az bude trosku vetsi teplo tak taky budu odkryvat
viem kde je vabec ale netusim kde je osly vrch ja som z dedinky asi 15 KM od lubovnepeto píše:
gratulujem k novenmu auticku a vela stastnych kilometrov prejem
kde v SL je taky teren??
vdaka, no teren v sl je doslova vsade podla stavu miestnych vozoviekale aj lesnych ciest je tu v okoli hromada toto je smerom na vabec - osly vrch ked sa tu vyznas... odkial si?
pohoda uz si 4ty do partie, niekedy mozme dat jazdu ked bude suchsiepeto píše:viem kde je vabec ale netusim kde je osly vrch ja som z dedinky asi 15 KM od lubovnepeto píše:
gratulujem k novenmu auticku a vela stastnych kilometrov prejem
kde v SL je taky teren??
vdaka, no teren v sl je doslova vsade podla stavu miestnych vozoviekale aj lesnych ciest je tu v okoli hromada toto je smerom na vabec - osly vrch ked sa tu vyznas... odkial si?
tak zatial by ma zaujimalo ci si mal zhrdzavete podbehy a ked tak ci si objednaval alebo tvaroval z plechu...Miky_CZ píše:ja jsem na podzim vyvaroval, takze kdybys mel nejaky dotaz tak mozna budu vedet zodpovedet
Bejvavalogibson píše:no tak ty tam mas snat viac hlinikubrudr píše:Tak tohodle se bojim,az bude trosku vetsi teplo tak taky budu odkryvat
ja jsem koupil pouze podlahu kufru, zadni podbehy jsem mel zhnite a chtel jsem sehnat nove ale nakonec nebyly a cekat uz jsem nemohl (uz byl podzim a musel jsem vratit svarecku) kdyz teda pominu to ze bych stejne nove podbehy hned orezal kvuli kolumgibson píše:tak zatial by ma zaujimalo ci si mal zhrdzavete podbehy a ked tak ci si objednaval alebo tvaroval z plechu...Miky_CZ píše:ja jsem na podzim vyvaroval, takze kdybys mel nejaky dotaz tak mozna budu vedet zodpovedet
no ja to mam v dost dezolatnom stave a neviem ci tie casti objednavat alebo vyrabat...
postupne tu bude pridavat fotky ako to budem odkryvat tak by som nejake rady velmi rad prijal
zatial to vyzera tak ze ked dam dole tie plastove listy pod dveramy tak uz ich nebudem mat do coho naspat uchytit tam je to asi najhorsie...
fuuu no pozeram ze si bol natom podobne, ja som to sice este cele neodkryl ale v najblizsom case sa chystam... nemas nahodou vykresy plechov co si tvaroval na prahy? alebo nieco co by pomohlo...Miky_CZ píše:tady je par fotek
http://miky-discovery.rajce.net/vyvarovani_diskarny" onclick="window.open(this.href);return false;