Moderátor: Miky_CZ
Prej loužiPavelU píše:S tím výkonem a těma asistentama co tam má tu louži mohl přeletět...No nic, snad se letos dostane malinko dál.
Post první příspěvek... Varianta č.1... už jsem to jednou psalcyril píše: Která z těch variant nakonec dopadne nevím, nechám se překvapit.
Myslíš klucí s těma vysokýma Defikama a vysokýma Diskoškama... tak to pak joPavelU píše:To chtělo vzít od lesa dát tomu čočku a karé...
Na tom videu je vidět, že kluci to pak přejeli v pohodě...
will.26 píše:těch valach se prostě už nezbavíš
Jo aha sorry.moon13 píše:Post první příspěvek... Varianta č.1... už jsem to jednou psalcyril píše: Která z těch variant nakonec dopadne nevím, nechám se překvapit.![]()
Vážně bych byl moc rád. A ještě jsem se Ti tam na něco ptal, ty jsi to asi přehlídnul
Jo díky... a ještě něco, mohl by jsi mi poslat trochu víc fotek na e-mail? A taky nějaký psaní k tomu, co jsi na tom dělal.cyril píše: Jo aha sorry.
Takže: Ano, některé D2 neměly na přání zákazníků měchy ale byly origo na pružinách.
Ale díky tomu, že jsem auto zvedal o 2" + další zvednutí pneumatikami by šly případné měchy stejně ven. Samozřejmě že se auto dá zvednout i se zachováním-podložením měchů, ale já si tohle auto vybral hlavně proto, že nemělo měchy ani ten protinákláněcí systém....
Doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně...cyril.
Moje první D2 (2000) měla měchy + ACE, ale moc nevydržely brzo se prodřely. Při zdvihání auta šly pryč a bylo po problémech. Druhou jsem kupoval už s trochou zkušeností (2003) bez měchů a bez ACE, ale rovnou dostala delší pružiny a vélmi kvalitní tlumiče. Obě byly pouze 5-místné N1. Takže šlo určitě koupit různé specifikace.cyril píše:
Jo aha sorry.
Takže: Ano, některé D2 neměly na přání zákazníků měchy ale byly origo na pružinách.
Ale díky tomu, že jsem auto zvedal o 2" + další zvednutí pneumatikami by šly případné měchy stejně ven. Samozřejmě že se auto dá zvednout i se zachováním-podložením měchů, ale já si tohle auto vybral hlavně proto, že nemělo měchy ani ten protinákláněcí systém....
Doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně...cyril.