Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Tak se předveďte se svým LR.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Vy chcete říkat že neznáte Moonovy ruce? Vzpomeňte si na Valachy.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Na Valachách byly zase špatné nohy, málo plynu... 
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
-
MadTom
Nohy měl dobré, ale slabé, jinak to auto vytáhnul sám.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
S tím výkonem a těma asistentama co tam má tu louži mohl přeletět...
No nic, snad se letos dostane malinko dál. 
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
-
KDB
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
cyril
auto: LAND ROVER No já scháním až ten novejší typ. Ale přeju ať novému majitelslouží a nesere se. Ten z Písku je tenhle? (viz foto).
Jo, tyhle fotky dělal, když jsem tam byl v sobotu.
Má to lakovaný oboje pravý dveře, v zadních je i nový okno(2008), jinak lak původní. Jelo to pěkně, automat řadil hladce a bez váhání, tichý až do 90km (víc se nedalo kvůli sněhu), prasklý plast kliky 5dveří, Mělo to chladicí kapaliny na dně nádobky, dolilo se 1/2l, projeli jsme to a po otevření kapoty mě praštilo do oka, že voda je až po zátku....ale i bych věřil, že to moc najeto nemá.
Podle oken rok 2000(nebo 01-už si nejsem jistej), uvedení do provozu 5(03) ¨- dva vlastníci, podle jmen Rusové žijící v It.
Prostě, čím dýl jsem kolem toho chodil, tím menší byl pocit, že to je "ONO", přestože až na ten motor, je to docela pěkný auto.
S mým Landym zatím spokojenost - už jsem i zapadnul - podcenil jsem zááávěj, do který jsem zajel při uhýbání protijedoucímu
, byla hodně přes břicho...
Těším se, až se podívám na zub tomu motoru - jestli je vážně funglovka. V servisce je předepsaná po 1500km výměna oleje, což mám už za 400km. Stávající olej je poměrně čistej a nespálenej, tak uvidím. Zpětně jsem si taky uvědomil, že při projížďce to bylo vlažnější v akceleraci (to jsem ještě nevěděl,že má najeto 900km) - asi jako se chová ještě nerozhejbanej motor - tak možná nekecaj. Domů už jsem jel piánko a max.3000ot (cca110-115km/h) a vážně mě mrzelo, že jsem tak rychle doma - lahodná jízda. Večer jsem nevydržel a a jel se ještě trošku sklouznout...asi na dvě hodiny
auto: LAND ROVER No já scháním až ten novejší typ. Ale přeju ať novému majitelslouží a nesere se. Ten z Písku je tenhle? (viz foto).
Jo, tyhle fotky dělal, když jsem tam byl v sobotu.
Má to lakovaný oboje pravý dveře, v zadních je i nový okno(2008), jinak lak původní. Jelo to pěkně, automat řadil hladce a bez váhání, tichý až do 90km (víc se nedalo kvůli sněhu), prasklý plast kliky 5dveří, Mělo to chladicí kapaliny na dně nádobky, dolilo se 1/2l, projeli jsme to a po otevření kapoty mě praštilo do oka, že voda je až po zátku....ale i bych věřil, že to moc najeto nemá.
Podle oken rok 2000(nebo 01-už si nejsem jistej), uvedení do provozu 5(03) ¨- dva vlastníci, podle jmen Rusové žijící v It.
Prostě, čím dýl jsem kolem toho chodil, tím menší byl pocit, že to je "ONO", přestože až na ten motor, je to docela pěkný auto.
S mým Landym zatím spokojenost - už jsem i zapadnul - podcenil jsem zááávěj, do který jsem zajel při uhýbání protijedoucímu
Těším se, až se podívám na zub tomu motoru - jestli je vážně funglovka. V servisce je předepsaná po 1500km výměna oleje, což mám už za 400km. Stávající olej je poměrně čistej a nespálenej, tak uvidím. Zpětně jsem si taky uvědomil, že při projížďce to bylo vlažnější v akceleraci (to jsem ještě nevěděl,že má najeto 900km) - asi jako se chová ještě nerozhejbanej motor - tak možná nekecaj. Domů už jsem jel piánko a max.3000ot (cca110-115km/h) a vážně mě mrzelo, že jsem tak rychle doma - lahodná jízda. Večer jsem nevydržel a a jel se ještě trošku sklouznout...asi na dvě hodiny
Naposledy upravil(a) KDB dne 10 led 2010 23:50, celkem upraveno 1 x.
-
MadTom
No však on ji přeletěl, ale jenom do půlky - holt ta příplatková helikoptéra co si koupil je jenom demo s malým doletem. Měl si připlatit za plnokrevnej vrtulník.
Prej loužiPavelU píše:S tím výkonem a těma asistentama co tam má tu louži mohl přeletět...No nic, snad se letos dostane malinko dál.
To není pravda, právě že ti se snažili až až... možná víc než já. Tenkrát mě zradila ta nízká výška podvozku
Ale všechno se časem změní, uvidíte!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Post první příspěvek... Varianta č.1... už jsem to jednou psalcyril píše: Která z těch variant nakonec dopadne nevím, nechám se překvapit.
Vážně bych byl moc rád. A ještě jsem se Ti tam na něco ptal, ty jsi to asi přehlídnul
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš klucí s těma vysokýma Defikama a vysokýma Diskoškama... tak to pak joPavelU píše:To chtělo vzít od lesa dát tomu čočku a karé...
Na tom videu je vidět, že kluci to pak přejeli v pohodě...
Už jsem tady ty vaše hesla slyšel... čočku, karé, to dáš a podobně. V mým případě to nepomohlo. Já jsem fakt neměl v úmyslu se tam předvádět, prostě jsem spěchal domů no...a místo toho jsem seděl v lese v autě a čekal skoro 3 hodiny na vytažení
těch valach se prostě už nezbavíš 
will.26 píše:těch valach se prostě už nezbavíš
zdravím všechny příznivce ..........pár fotek ze zimní nálady ...zima je super...
- Přílohy
-
- 1a.JPG
- (43.8 KiB) Staženo 965 x
-
- 1b.JPG (32.5 KiB) Zobrazeno 4022 x
-
- zbečno - sýkořice
- 1e.JPG (97.7 KiB) Zobrazeno 4022 x
defender 110 Td5......s pár drobnostma navíc....
se musím pochválit bo na vánoce jsem byl asi fakt hodný(je to ručně malované na desce....aj muj ksich je věrohodný) a ještě jeden snímeček zazimovaného dědka 
- Přílohy
-
- lr.jpg (103.17 KiB) Zobrazeno 3963 x
-
- d.jpg (105.83 KiB) Zobrazeno 3953 x
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Jo aha sorry.moon13 píše:Post první příspěvek... Varianta č.1... už jsem to jednou psalcyril píše: Která z těch variant nakonec dopadne nevím, nechám se překvapit.![]()
Vážně bych byl moc rád. A ještě jsem se Ti tam na něco ptal, ty jsi to asi přehlídnul
Takže: Ano, některé D2 neměly na přání zákazníků měchy ale byly origo na pružinách.
Ale díky tomu, že jsem auto zvedal o 2" + další zvednutí pneumatikami by šly případné měchy stejně ven. Samozřejmě že se auto dá zvednout i se zachováním-podložením měchů, ale já si tohle auto vybral hlavně proto, že nemělo měchy ani ten protinákláněcí systém....
Doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně...
-
MadTom
Měchy měly všechny Disco2 které byly 7mi místné - aspoň teda v Evropě.
Jo díky... a ještě něco, mohl by jsi mi poslat trochu víc fotek na e-mail? A taky nějaký psaní k tomu, co jsi na tom dělal.cyril píše: Jo aha sorry.
Takže: Ano, některé D2 neměly na přání zákazníků měchy ale byly origo na pružinách.
Ale díky tomu, že jsem auto zvedal o 2" + další zvednutí pneumatikami by šly případné měchy stejně ven. Samozřejmě že se auto dá zvednout i se zachováním-podložením měchů, ale já si tohle auto vybral hlavně proto, že nemělo měchy ani ten protinákláněcí systém....
Doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně...cyril.
Teda jen v případě, že zvažuješ tu variantu č.1, že by jsi ještě tak max. rok s DII jezdil a pak ji prodal.
Jak jsem psal, mám v plánu někdy nejpozději v září něco koupit. Předem díky
PS: Pokud s tím teda zase nebudeš jezdit jak s tou D1 "DIVER" na Mohelnici
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Jestli cheš auto kupovat v září, určitě bude dost času to potom ještě nějak doladit. Zatím to vidím ze svýho pohledu jako bezpředmětný. Situace se může měnit každým okamžikem. Bouračka, záchvat šílenství v Mohelnici, finanční tíseň, nebo tvoje změna priorit jako třeba rogalo, drogy, Toyota
a pod.
Takže až to bude aktuální dáme si vědět. Těšit se je super.
Takže až to bude aktuální dáme si vědět. Těšit se je super.
Moje první D2 (2000) měla měchy + ACE, ale moc nevydržely brzo se prodřely. Při zdvihání auta šly pryč a bylo po problémech. Druhou jsem kupoval už s trochou zkušeností (2003) bez měchů a bez ACE, ale rovnou dostala delší pružiny a vélmi kvalitní tlumiče. Obě byly pouze 5-místné N1. Takže šlo určitě koupit různé specifikace.cyril píše:
Jo aha sorry.
Doufám, že jsem se vyjádřil srozumitelně...cyril.